ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Ja polecam poszukać i popróbować lepszych jakościowo tytoni takich jak al fakher, starbuzz, fumari itp. różnica między nakhlą naprawdę jest wielka, jak między polonezem a ferrari. te tytonie dają wielkie kłęby delikatnego dymu i mają niesamowite smaki, naprawdę polecam.
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sparkfade »
Na tanich Al-Wahach i El Nakhlach tez mozna wykombinowac dobre smaki i geste kleby. Probowaliscie mieszac kokos z czekolada lub mieta?:) Przed rozpaleniem sziszy dobrze jest maksymalnie nawilżyć nabicie np. wodą z miodem albo rozpuszczoną glukozą. Do dzbana lejemy malo wody, zeby bylo wiecej miejsca na dym. No i warto uzywac pierscieni na cybuchu :)
Uwaga! Użytkownik sparkfade nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamilala »
już szykuje się na shishe którą dostanę na 18 :) Będę robiła różne mixy,jak dotąd paliłam tylko wiśniowy ale nawet mi się podobał
Uwaga! Użytkownik kamilala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Polecam spróbować gruszkowy ;)
Nie wiem.
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kr0pka »
na pewno nie polecam nasaczac woda z miodem, jak juz to samym miodem lub gliceryna badz pol na pol gliceryna i miod. i oczywiscie nie przed samym paleniem tylko z 2-3 dni wczesniej...
nakhla czy al-waha nie umywaja sie do takich marek jak fumari,fusion,tonic,starbuzz,jm czy wielu wielu innych niestety niedostpenych w polsce ale dostepnych na shisha-forum. kazdego zainteresowanego kupnem naprawde zajebistego tytoniu i w rozsadnej cenie [w polsce legalne nawet te najgorsze sa drogie, akcyza na tyton robi swoje] kieruje na tamto forum.
smacznego i nie przypalonego tytoniu!
  • 2 / / 0
shiszę można kupić min. w dopalaczach
Uwaga! Użytkownik Lenny Wings nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Witam i o zdrowie pytam.Widzę że dużo sziszojaraczy tu nie ma
ale zacznę od małego pytania.Czy wie ktoś coś o melasach z Turcji, jadę tam w tym roku i nie wiem jak to wychodzi cenowo. no i jakie smaki polecacie?
w Tunezji były przeróżne smaki po 2 dinary, w jednym sklepie wychodziło po 1 dinarze,ale było tylko jabłko . W związku z czym przywieźliśmy z kilogram jabłkowej i muszę przyznać, że była zajebista z początku, lecz palenie tego co drugi dzień przez 2 miechy zmieniło smaki całkowicie
I osobiście muszę pochwalić tunezyjskie węgielki ciężko się rozpalały. ale jak przyszło co do czego to trzymały najdłużej.
No i będzie nowa ładna szisza ^_^
  • 10 / / 0
Przygodę z shishą rozpocząłem z miesiąc temu. Pierwszy raz fajny, w dobrym towarzystwie, ogólnie fajnie, stwierdziłem, że trzeba próbować częściej. Jak dotąd w sumie nie paliłem zbyt wiele, z 7 razy. Melasy jabłkowe, miodowy melon(?), jakieś inne jeszcze. Do shishy wlewaliśmy zazwyczaj zwykłą mineralną. Ostatnio zaczęliśmy kombinować ze smakowymi. Osobiście polecam tylko żywca zdrój jabłkowego, ładnie poprawia smak. Co do skutków ubocznych to różnie. Czasem nic, czasem lekki ból głowy, kumple mają kręcenie się w głowie, mi raczej się nie kręci, oprócz momentu dmuchania w te pieprzone węgielki. Cholera mnie bierze, bo kumpel kupił jakieś zwykłe do kadzidła, zamiast samorozpalających i kijowo się rozpalają. Palimy ze zwykłej małej shishki, jeden wąż, trochę niewygodnie, ale trudno. Dzisiaj był problem z rozpaleniem, także wzięliśmy taką shishkę małą z Egiptu. Dym kozacki, epicki wręcz, jedynie niewygodne tylko to, że trzeba palić nie z węża, tylko prosto z tego, nie wiem, jak to nazwać, otworu :P
Taka jedna rada dla początkujących. Jak czujecie, że już więcej nie możecie, kończcie, nie palcie na siłę, Ja dzisiaj paliłem, byle skończyć i miałem krzywą fazę po tym, rzygać mi się chciało, zacząłem się koszmarnie pocić i wgl nie ogarniałem. Poszedłem spać na godzinkę i jak nowo narodzony ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.