Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
ja na gastro jadlem ogorka kiszonego i juz nie mialem ochoty nic jesc. wez sobie costam do jedzenia, i jedz bardzo powoli, moze pomoc. Mnie najbardziej na gastro bolalo to, ze bylem bardzo glodny, jadlem bez opamietania i nagle bylem bardzo przejedzony, az mnie bolal brzuch ;x
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: verona »
rrd, hehehe zanim sie skumałeś że już więcej nie możesz to już brzuch zaczał boleć. :-D
  • 132 / 4 / 0
Ja ogólnie dużo się odchudzam, tym właśnie powodem raczej już od przeszło roku unikam mj. Jednak miałam taki okres, że paliłam dzień w dzień, około dwóch tygodni, pochłaniałam wtedy wszystko jak popierdolona. Pewnego dnia zebrałam siły i postanowiłam się zważyć.. Patrzę, a tu zamiast kilka kg więcej, to ja jeszcze schudłam kilogram.
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
  • 50 / / 0
ja jak paliłem dzień w dzień przez koło 2 tyg to ostro poleciałem z wagą ponad 10 kg ważyłem 85 a potem 73/74 a teraz znów 80/85 :D a mam 17 lat prawie 18 ;] to aż ciotka się mnie spytała czy ja nie biorę vity bo chudnę w oczach ;)
Skolekcjonowałem : Smart Shiva,Smart Shiva Blant + damiana,Mad Dog,Sensimilla,Rasta,Bobby Sense,Eden,Hammer,Czeszący Grzebień,Kolor,Tajfun,Ak-47,Git Roman <-- ogólnie wszystko się zmieniło (SYF)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.