Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż mam pytania odnośnie maczanek koniczyn (lub innych polskich ziółek) w kannabinolach
z tym że nie chodzi mi tu o rodzinę JWH która z tego co czytałem w Spliffie jest od lutego zdelegalizowana
a raczej o pewien sklep [cut] sklep ma w swojej ofercie 3 ciekawe kanabinole , których niestety nie wiem jak dawkować bo niegdzie o tym nie piszę a mianowicie:
1.Flephedrone - 4FMC za 1 gram cena wynosi 85zł
2.MDPV - MDP Tutaj sporo drożej bo za 1 gram jest 180zł :-D
3.Butylone - B1 i ten najtańszy gdyż za 1 gram cena wynosi tylko 60 zł
Czyli tak czytałem temat Open.... (nazwy nie pamiętam do końca) i w nim na 1 gram JWH-073 lub innej substancji z rodziny JWH przypadało zamoczyć 25-30 gram suszy koniczyny czerwonej podajże...
Ale ile trzeba zamoczyć suszu w wyżej wymienionych trzech kanabinolach
Wiem że leje się aceton techniczny bądź spiryt do zapachu jakiś olejek i wszystko razem z suszem zamieszać wszystko w zamkniętym słoiku potem jeszcze z godzinkę niech się nasączy i rozłożyć do suszenia gdy aceton odparuje mamy za kilka złotych dokładniej około 10 gram dobrego dopalacza własnej produkcji... Oszczędność jest ogromna bo za 10zł to nawet się nie kupi 0.25g... Ale oni na tym kasę zbijają
Pozdro.
jeśli ktoś testował z tymi kanabinolami ze strony [cut] to proszę o proporcję na 1g suszu bo na JWH było 40mg-1g suszu
Nie rozmawiamy na forum o sklepach - PcP
pytanie podpinam pod temat..
zastanawia mnie jak zrobic mieszanke tak by cala substancja jwh zaostala na suszu a nie na zbiorniku ktorego uzywam...
po drugie pytanie mam co do samych kanabinoli.. czy jest mozliwosc rozpuszczenia wiekszej czesci jwh w mniejszej ilosci plynu? co wiadomo przelozy sie na moc(tak mysle)
i ostatnie (raczej na teraz) jak laczyc substancje jwh i jakie "mixy" stosowac by mieszanka byla mocniejsza? kombinowac z kilkoma jwh czy tez moze wogole laczyc kanabinol z inna z tej grupy np am czy cos?
mam kilka pytan i wiem ze jestescie wstanie mi pomoc.
wiec, jak przelozyc rozpuszczone jwh tak by wiecej znalazlo sie go na suszu niz na naczyniu z ktorego bedziemy korzystac? yyy co to tam bylo nastepne? ..
czy jest mozliwosc skutecznego rozpuszczenia jwh w mniejszej ilosci cieczy(co mam nadzieje ze bedzie mialo wplyw na sile dzialania...)
i czy mieszanie kanabinoidow przyniesie skuteczne wzmocnienie mieszanki czy tez lepszym rozwiazaniem bylo by polaczenie jwh np z am?
wiem ze jestescie wstanie mi pomoc dlatego pisze
Mam pytanko odnośnie tego co teraz jest najlepsze na rynku do maczanek ziółek ?
Nie rozmawiamy na forum o sklepach... - PcP
krychu pisze: zastanawia mnie jak zrobic mieszanke tak by cala substancja jwh zaostala na suszu a nie na zbiorniku ktorego uzywam...
krychu pisze:wiec, jak przelozyc rozpuszczone jwh tak by wiecej znalazlo sie go na suszu niz na naczyniu z ktorego bedziemy korzystac?
krychu pisze:czy jest mozliwosc rozpuszczenia wiekszej czesci jwh w mniejszej ilosci plynu?
krychu pisze:czy jest mozliwosc skutecznego rozpuszczenia jwh w mniejszej ilosci cieczy
krychu pisze:jak laczyc substancje jwh i jakie "mixy" stosowac by mieszanka byla mocniejsza? kombinowac z kilkoma jwh czy tez moze wogole laczyc kanabinol z inna z tej grupy np am czy cos?
krychu pisze:czy mieszanie kanabinoidow przyniesie skuteczne wzmocnienie mieszanki czy tez lepszym rozwiazaniem bylo by polaczenie jwh np z am?
krychu pisze:i nie wiedziec czemu moja wypowiedz ktorej tyle poswiecilem przepadla...
krychu pisze:mam kilka pytan i wiem ze jestescie wstanie mi pomoc.
krychu pisze:wiem ze jestescie wstanie mi pomoc dlatego pisze
Ja 1g jwh-081 rozpuszczonego w 95% spirytusie naniosłem na 20g damiany aby otrzymać orientacyjnie 5mg na porcje.
Pomijajac tolerke ktora rosnie szybko jak w przypadku (prawie?) wszystkich syntetycznych kanna to jest działanie ok.
W każdym razie ja poczatkujacym polecilbym 1g 081 na 30g damiany.
więc jak oceniacie moc tej jewuchy-81 czy da rade zrobić z jednego grama tak ze 30g suszu czyli 1 dawka to 4.2 mg JWH-081 co o tym sądzicie i jeszcze takie pytanko do tych co już robili maczankę Ile najlepiej dać spirytusu na 30g żeby substancja była nasączona a nie w nim pływała :D ...
Czy może lepiej zamiast tej JWH-081 kupić jakiś inny....
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.