4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Ciekawi mnie, co poczna ci, co bez mefedronu nie wyobrazaja sobie spedzania wolnego czasu, jak juz wejdzie delegalizacja i zuzyje sie wiekszosc przedustawowych zapasow, kazda nowa partia bedzie musiala byc sprowadzana z chin ze sporym ryzykiem. Czy wtedy wzrosnie zainteresowanie meth? ;)
Co poczną? Nic nie poczną, nastąpi opamiętanie (taaa...) lub bolesne zderzenie z rzeczywistością.

W sumie uważam, że dla wielu mefiarzy hardkorowców delegalizacja jest dobrą rzeczą, bo niedługo nie tylko nie wyobrażaliby sobie spędzania wolnego czasu bez mefa, ale w ogóle nie wyobrażaliby sobie spędzania wolnego czasu %-D. Nie łudźmy się, że mefedron wejdzie masowo do kanonu typowych pozycji czarnorynkowych. Trudno być prorokiem we własnym kraju, ale sądzę że dile mający mefa (tak chrzczonego jak proszki z dopalaczy) nie będą zjawiskiem powszechnym.

Ogólnie to mnie cieszy ta rewolucja dopalaczowo-RC (mimo zabicia etnobotaniki niewprost przez Dopalacze.com), ale jak słyszę jak ludzie wpierdalają RC garściami (macki nie mówię o nikim personalnie %-D szacuneczek) to zastanawiam się kto będzie łożył na tych dopalaercekaleków jak im się wszystkie organy zlasują (nie każdy jest istotą astralną jak m-b).

Inna sprawa, że dzięki tym dziarskim optymistom szybciej wyklaruje się rzetelna wiedza nt. RC i przestaną one nosić takie miano (albo i nie).
  • 481 / 5 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
No wlasnie w moim przypadku metkat duzo slabiej wchodzi na serce niz mefedron(jesli jest bez selegiliny), moze to kwestia tego, jak duzo efedryny/pseudoefedryny zostaje po reakcji?

Ciekawi mnie, co poczna ci, co bez mefedronu nie wyobrazaja sobie spedzania wolnego czasu, jak juz wejdzie delegalizacja i zuzyje sie wiekszosc przedustawowych zapasow, kazda nowa partia bedzie musiala byc sprowadzana z chin ze sporym ryzykiem. Czy wtedy wzrosnie zainteresowanie meth? ;)
Moze,ja tam do granicy jade 18minut i jestem w pepikowie,tam mam mef legal piko ganja hash i wsio i delagalizacjae to mam wiecie gdzie ;]
  • 46 / / 0
mam do was takie pytania:
1.Czy branie mefy w samotności się opłaca ? bo akurat się tak złożyło że nikt dziś nie może %-D
2.Co można robić gdy się walnie mefa w samotności ? jakie zajęcia fajne czy cos.
  • 5 / / 0
@zxFlorianzx - mef jest świeeeeetny wśród ludzi, dobrych znajomych - a najlepiej to chyba mefić z najgorszym wrogiem, w trybie instant zostali byście najlepszymi przyjaciółmi ;)

Jeśli miałbym już mefić sam, wziąłbym mp3, poszedłbym na nocny spacer do lasu, na plażę, poszwędać się po ulicach miasta, świetny klimat ;) jeszcze pamiętam ten weekend, z kumplem na molo o wschodzie słońca :*) było kurewsko romantycznie. Nawet jeśli będziesz sam, jak się namefisz możesz nachalnie szukać kontaktu z ludźmi, mef ma chyba to do siebie %-D . Baw się dobrze, tylko nie szarżuj z kreskami ;)
  • 13 / / 0
zxFlorianzx pisze:
1.Czy branie mefy w samotności się opłaca ? bo akurat się tak złożyło że nikt dziś nie może %-D
2.Co można robić gdy się walnie mefa w samotności ? jakie zajęcia fajne czy cos.
1 Nie,
2. Iść do ludzi :D
  • 111 / 1 / 0
zxFlorianzx pisze:
1. Tak - będzie Ci trochę brakowało kogoś, z kim mógłbyś pogadać, ale i tak może być zajebiście, jeżeli tylko czujesz się dobrze z samym sobą... ;-)
2. Wyjdę teraz na perverta, ale masturbacja po mefie jest tak zajebista, jak seks na trzeźwo, wiec na co kurwa czekasz?! %-D :gun:
  • 9 / / 0
ludzie, jako ze jestem na kokolinowym high'u, wzialem prawie polowke na raz... jest pieknie, wiec korzystajac z okazji chcialem Was uswiadomic jakie miliony zarabiaja producenci dopalaczy oraz ci co sprzedaja mefedron przez internet jako szajs.

wiec kiedys (pol roku temu %-D )bylem w miami (pisal o tym w watku o amfetaminie lecz chyba mod nie potwierdzil posta) i poznalem takiego kumpla niemca, ktory ma polskie korzenie (ojciec polak) i szlo sie z nim dogadac, a mnie wyjebali z roboty bo za duzo koki wciagalem to postanowilismy zrobic legalny biznes w polsce.

wiec zamowilismy 500g mefedronu (wyszlo nas to 8zl za gram %-D ) i ludzie jakos niechetnie brali ten mefedron mimo ze ich kopal ladnie, to wiekszosc byla przekonana ze to cos nielegalnego.

no i korzystajac ze zrodla, jakim jest wikipedia, stworzylismy kokolino. takie samo jak ci co maja w rooooznych funshopach. i tutaj jest puenta calego opisu i po krotce mojego zyciorysu %-D . mozecie mi nie wierzyc ale nam 0,5g kokolino wyszlo... 12zl !! bez kitu, a sprzedajemy za 60zl %-D

dlatego tez mysle ze producentow dopalaczy drozej wychodzi opakowanie, niz zawartosc kokolino.

to samo sie tyczy tych co kupuja mefedron, skoro ja kupilem 8zl za gram, a wy niektorzy placicie po 50-60zl... sami widzicie, niby tanio ale naprawde polecam kupywac chociazby w kilkanascie osob po 250g minimum bo wtedy wychodzi niecale 15zl

ps. bardzo bym prosil moda zeby umiescil ten post w tym temacie, mysle ze wielu ludzi przejrzy na oczy i nie daja zarobic sprzedawcom dopalaczy, a sami zaczna kombinowac. dzieki :gun:
  • 53 / / 0
Czy wam też się wydaje po mefie że nerki nie działają?

Ja miałem tak, że wypijałem szklankę wody, a po pięciu minutach już leciałem szczać (mocz przezroczysty). Imo bardzo niepokojący objaw.
  • 13 / / 0
Heh, ja u siebie jak i u znajomych zauważyłem następującą anomalie - brak możliwości oddania moczu.
Czuje, że się chce - lecz po prostu nie leci nic :D
Też tak macie na mefce? Dlaczego tak się dzieje?
  • 2497 / 49 / 0
Czy was tez wkurwia(niewiadomo z reszta dlaczego), jak ktos na mefedron mowi mefa/mefka?
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 18:11:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750270213'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.