Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4024 / 371 / 951
?
on o drodze donośnej przecież pisze,co ma fryzjer do wiatraka?
  • 883 / 10 / 0
z kontekstu wynikało, że chodzi nie tylko o spływ... Poza spływem do głowy przychodzi mi tylko łatwoś przyswajania, która przy iv jest większa.
  • 139 / / 0
Szansa na bad tripa może i rośnie przy wyższych dawkach, ale zależność wcale nie jest takla oczywista.

Ten raport anglojęzyczny, to faktycznie same domysły. To mogło być 2C-C albo jeszcze co innego. Jeśli wierzymy olboyowi to mamy oficjalny rekord we wciąganiu 2C-E nosem! Mój ziombel kiedyś zassał jakieś 35 i myślałem, że to kosmos.

A co do wciągania to ja z kolei przekładam ponad jedzenie. Po jedzeniu wchodzi bardzo długo i bodyload jest większy. Jak wciągniemy nosem to się chwilę pomęczymy a potem jest gitarka.
  • 63 / 2 / 0
Witam. Nie skończyła się jeszcze moja "przygoda" po :-( Obecnie mam 2 tyg. zwolnienia i zalegam w domku z powodu nóg a raczej co się z nimi stało po tripie. Opuchlizna z łydek nie zeszła, wizyta w szpitalu i diagnoza: zapalenie żył głębokich i chyba najgorsze - od czasu jarania na zejściu nie dotknąłem żadnego draga, fajek i t.p. , zapomniałem o swoich nałogach :D . Psychicznie jeszcze się nie pozbierałem, czuje się jakbym popierdalał w jakiejś bajce, czuję się wfchuj oderwany od rzeczywistości a wszystko zaczęło się od fraktalowo-elektrycznego(z piorunami) bełta na loadzie :D

P.s. Zakochałem się ale jej mi kochać nie wolno :(
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu - prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
  • 139 / / 0
Kuźwa, zapalenie żył od 2C-E snortem?...niezły hardkor.
Relacjonuj swój proces ogarniania ku przestrodze.
  • 466 / 4 / 0
Kurwa trip po 87mg 2ce az cięzko uwieżyc, ale to co musiałes widziec to niewyobrażalne jak po 20mg nosem widziałem jakies robaczki itp.
  • 139 / / 0
Kij z wizualami. Mnie to najbardziej zastanawiają te fizyczne uszkodzenia. To zapalenie żył głębokich od razu mi się skojarzyło ze zmianami martwiczymi które się pojawiały po przedawkowaniu ważki (jakiemuś typowi np. palce musieli uciąć). To niedobra wiadomość, że 2C-E też podobnie broi. Nie wiemy przecież jak szybko organizm oczyszcza się z tej fenylo. Tzn. można się zastanawiać, czy związek nie kumuluje się i po jakimś czasie nie pojawią nam się tak zjebane efekty uboczne nawet przy normalnych dawkach.
  • 63 / 2 / 0
Bodzio pisze:
Kij z wizualami.
Jeśli kogoś interesuje strona wizualna niech sobie przestudiuje wszystko , od budowy komórek roślinnych w skali maximakro po których można chodzić, latać w ich wnętrzu, dotknąć do podróży poza układ słoneczny w skali mikro, pozna naukę i życie Jezusa, Buddę, Mahometa, Szatana, Ra, Anubisa, Mao, Hitlera, Stalina, Che i Fidela, Saddama i wieeeeeeeelu innych, stając się nimi na chwilę, zgłębi wszystko do granic postrzegania to będzie miał ułamek tego co widział mój umysł. Byłem wszystkim i niczym.
Bodzio pisze:
To zapalenie żył głębokich od razu mi się skojarzyło ze zmianami martwiczymi które się pojawiały po przedawkowaniu ważki (jakiemuś typowi np. palce musieli uciąć).
Też trafiłem na ten artykuł i mało co nie zesrałem się że mi kulasy upierdolą :scared:
Bodzio pisze:
Tzn. można się zastanawiać, czy związek nie kumuluje się i po jakimś czasie nie pojawią nam się tak zjebane efekty uboczne nawet przy normalnych dawkach.
Miałem robione badania toksykologiczne i w poniedziałek na kontrol idę, do tego trzecia toksykologia za 3 tygodnie więc może będę miał jakieś dokładne informacje co do n.p. czasu półtrwania w organizmie, czy się gdzieś nie odkłada i t.p.

Co do samopoczucia to dalej w innej bajce popierdalam :moody: i widzę że tylko Bodzia interesują sprawy pozatripowe, jesteś swój zawodnik i masz bro u mnie :D
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010 przez oLdbOy, łącznie zmieniany 6 razy.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu - prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
  • 155 / 1 / 0
Cpunek00 pisze:
Kurwa trip po 87mg 2ce az cięzko uwieżyc, ale to co musiałes widziec to niewyobrażalne jak po 20mg nosem widziałem jakies robaczki itp.
imponujac wizuale jakies robaczki :-D
  • 139 / / 0
oLdbOy pisze:
Miałem robione badania toksykologiczne i w poniedziałek na kontrol idę, do tego trzecia toksykologia za 3 tygodnie więc może będę miał jakieś dokładne informacje co do n.p. czasu półtrwania w organizmie, czy się gdzieś nie odkłada i t.p.

Co do samopoczucia to dalej w innej bajce popierdalam :moody: i widzę że tylko Bodzia interesują sprawy pozatripowe, jesteś swój zawodnik i masz bro u mnie :D
Jak najbardziej mnie interesują, dla dobra mego i ziomków moich, oraz z czystej ciekawości. Tobie oczywiście też dobrze życzę, bo czemu nie. Z wielką chęcią się dowiem co wyjdzie badaniach toksykologicznych, twoje przedawkowanie i raporty z jego skutków to na razie najlepsze studium przypadku wpływu nadmiaru fenylo na organizm ludzki. Jak się czujesz jako królik doświadczalny? :D
To ty masz u mnie browara :D
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...