Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 392 / 4 / 0
Ja też tak myślałem, że przestanę i dam rade raz na miesiąc brać. Niestety nie udało mi się. Tobie tez się nie uda. Przeżyjesz miesiąc dwa, trzy, pięć, aż nagle przyjdzie dzień kiedy nie wytrzymasz weźmiesz. Potem drugi raz i jeszcze. potem znowu kac moralny i tak non stop. Życzę ci dobrych tripów bo na trzeźwo ten szary syf zwany światem jest nieszczególnie pociągający.
  • 402 / / 0
Nagniot pisze:
Życzę ci dobrych tripów bo na trzeźwo ten szary syf zwany światem jest nieszczególnie pociągający.
Świat to ochydny narkotyk, a substancja taka jak DXM to tylko antidotum.
  • 25 / / 0
Nagniot wiesz, mimo wszystko trzeba mieć nadzieję! Puki co czuję się dużo lepiej, nie doświadczam czegoś takiego że podczas nudy pierwszą myślą jest "Aleee by sobie zajebał", nie ulegam namowom kumpli co wcześniej mi się często zdarzało. Staram się uciekać od tego jak najdalej, puki co skutecznie... Boli mnie cholernie że wszystkie wspomnienia zostały tak jakby przysłonięte przez trip'y, czasem chciał bym cofnąć czas ale się nie da...

Na koniec jeszcze podsumuję
Którąkolwiek z dróg wybierzesz dotrzesz do celu, bo cel jest jeden - śmierć.
Niby sam na to wpadłem ale uważam że jest mało oryginalne, ale mówi się trudno!
  • 402 / 3 / 0
Heja. Ja nie sądzę, bym kiedyś zrezygnował z dexiwa,piękny dodatek, ale mimo wszystko staram się brac z życia,tego w realu, ile tylko mogę, zycie ma swoją piękną stronę, a cały ten syf trzeba poprostu zlać i robić swoje.
  • 84 / / 0
hm, DXM to coś pięknego, imho. nic mi się tak nie spodobało jak on chyba. ja też sobie cały czas mówiłam, że się nie wpierdolę i doszłam do ćpania dexa raz na tydzień
jak narazie przerwa, bo nie mam warunków, ale gdybym tylko miała okazję, ach.. :heart:
  • 402 / 3 / 0
tak, okazja potrafi uczynić z ciebie mistrza ćpania. Ostatnio mieszkam sam i trudno się ogarnąć. No, ale pracować raczej trzeba, więc i ogar musi być :gun:
  • 343 / 3 / 0
ja się cieszę , że już długo nie wpadam w żadne ciągi deksowe . da rade , tylko potrzeba zamienników :D
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1530 / 9 / 0
fever ray pisze:
pan jozek pisze:
By wpierdolić się w DXM trzeba być desperatem lub masochistą. Albo jedno i drugie. Jest to ciekawa substancja ale do rzadkiego użytku. Kiedyś też wpierdalałem parę razy w tygodniu. Na szczęście żem poszedł po rozum i od sierpnia jadłem dwa razy. Dwa zajebiste, oryginalne razy.
I to wszystko w tym temacie
Dokładnie. Nie wyobrażam sobie by można się od tego uzależnić, nie widzę w tym nic tak fajnego, że chciałoby się do tego wracać. Kiedyś podobnie myślałem o alkoholu i się wpierdoliłem troszkę więc rozumiem, że jednak się da. Jak bardoz gówniana substancja byłby alkohol to jednak przewyższa deksa bym chciał go brać codziennie. Piszecie o euforii :scared: , klarownej głowie :scared: i magicznych przemyśleniach :scared: Brałem to kilka razy na próbę w dawkach do 900mg i nic takiego nie było. Zwykła tępa pizda i pomotanie na drugi dizeń. Większą euforię miewam po alkoholu, fecie, ziole - tutaj jeszcze dobra rozkmina, mdma :heart: czy grzybach, przy których jest już mega euforia i rozkminka. Przy tych ostatnich deks jest kupą gówna, ćpaniem dla biedaków, tak samo jak feta kokaina dla plebsu, którą już bardziej cenię niż to. Nie chodzi mi o to by robić wam mega pojazdu. Bardziej bym wolał byście sprawdzili te inne dragi, o których pisałem i potem się zastanówcie czy deks był naprawdę godnym do porycia sobie głowy i wątroby. Przy tych dragach, o których pisałem jest on kupą. Chyba tylko dobra deska ratunku dla tych co mają skręty po opiatach i muszą coś zajebać, byle jakaś faza. [choc nie wiem czy to coś na skręta pomaga, napewno na uzależnienie od pizdy]. Jednak przez skurwienie się rynku dragów i godzenie się na to ich userów, ćpanie apteki mdma czy lsd ogarniecie tylko za granicą. Może jedynie grzyby uda wam się znaleźć.
Przejedziecie się ferrari to potem za chuja nie wrócicie do starego "kaszlaka" (fiat 126p)
  • 1217 / 21 / 0
Może akurat na ciebie tak działa. Ja próbowałem amfetaminy wiele razy, i jakoś euforii nie doświadczyłem, po prostu lepsze samopoczucie i megastymulację. alkohol jedynie ogłupia i wprowadza tępe myślenie, mj jest fajna, wprowadza fajny klimat, ale zawsze mi brakuje "tego czegoś", dlatego najlepiej się łączy z DXM. Podsumowując, DXM jest wg. mnie najlepszą substancją psychoaktywną jaką dotychczas próbowałem, przyznaję, że nie mam dużego doświadczenia z dragami, ale wcale nie pali mi się, żeby poznawać wszystkie substancje jakie są dostępne na rynku (legalnym i nielegalnym). DXM na początku działał na mnie średnio fajnie, głowie totalny nieogar i brak CEVow/OEVow. Przy n-tym razie pokazał mi pełnię swojego działania i pokazuje mi ją do teraz. Wątpie, żeby była inna substancja chem. która tak "dziwnie" zmienia świadomość. Szczególnie piękne są pojawiające się sporadycznie uczucia bycia czymś, albo jak przypominają się rzeczy z wczesnego dzieciństwa, dokładnie tak jakbym przeżywał je od nowa, i to nie takie uczucie "prawie" jak po mj, ale pełne przeżywanie emocjami dawnych zdarzeń.

Ps. Tak, jestem uzależniony od DXM:P
  • 3248 / 3 / 0
Ja powoli wpadam w sidła DXM, miałem nie brać do końca wakacji, bum, dzisiaj 3 paczki idą : )
Na razie nie jestem uzależniony psychicznie, chociaż jest pociąg do niego i to ogromny, mimo braku Cevów itd. ten stan, podróżowanie itd. potrafi wciągnąć. W sumie najlepszym teraz dla mnie wyjściem, byłby brak kasy, na kradzież bym nie poszedł, nie ma takiej opcji, w sumie to u mnie tak samo było z papierosami, nie miałem kasy na fajki, nie paliłem, mógłbym nie palić, ale jak tytoń i gilzy leżą koło mnie, nie potrafię powiedzieć "nie" :P. Póki co myślę "nie wpadnę w nałóg" ale skąd mogę wiedzieć, czy to będzie prawda? Póki co nie mam zamiaru mówić "ostatni raz biorę DXM" bo to do niczego nie zmierza, wiem, że nawet jak bym teraz nie brał, za kilka miesięcy/lat wróci do mnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.