Piteras pisze:Witam.
(...)
Przejde odrazu do mojego pytania. Załapałem kontakt u siebie w mieście z ziomkiem który ogarnia mefa i osatnio zaproponował mi "silniejszy mefedron". Wiadomo jak do tego podszedlem ;) Spytałem sie co to za substancja a on, że nie wie - ma od kumpla chemika. Poprosiłem troche na próbke. Był to kryształ w postaci małych sopelków do 0.5mm co mnie dość zdziwilo. (...)
Piteras pisze: Czy to mogłbyć M1? Nie brałem metylonu a do mefa to podobne nie było. Możliwe ze to metedron lub 4-emc w krysztale?
1g na jednym posiedzeniu- kreski 100-200- poszło w jakieś 6-8h. "Ałł mój nos"... duży nieogar, średnia euforia, ogólnie- duużo więcej oczekiwałem. Na następny dzień wogóle nie podziałał chociaż wjebałem z 600mg w 3 porcjach z nadzieją że jednak trzepnie.
Po przerwie (tydzień) do buzi i do nosa 200 + 100 mniej więcej i było już lepiej. Bez takiego rozpierdolu, przyjemniej, bardziej rozłożona w czasie euforia, ale też bez jakiejś rewelacji.
Potem przerwa z 2 tyg. i naraz do buzi jakieś 400-500mg. Dopiero to mnie rozpierdoliło. 3 godziny mega euforii. To był jedyny mój raz z mefem po którym byłem zaspokojony. Bez jakiejś mega stymulacji, jak przy waleniu w nochal.
Ogólnie albo miałem chujowego tego mefa, albo jakoś się z tą substancją nie dogaduje. .
Powód: zbędne info (źródło)
Dosłowne igiełki o długości 2-3mm - tak na oko, moze wiecej...
Na googlach nie ma wzmianki o mefedronie w postaci igieł, dostawca mówi ze mocniejsze, zaobserwowałem, że w porównaniu do mef w postaci pudru nie ma tego 'pierwszego jebnięcia' lecz wchodzi bardziej lajtowo i trooche dłużej.
Spotkał się ktoś już z tym mefem? jakieś sugestie? info?
Dziękuje.
usa nawet nie bedzie probwalo naciskac bo teraz to moga possac chinom i sie modla zeby teraz chiny ich gospodarke utrzymywaly
ue? chiny maja to w dupie
no ale z tego co sie orientuje to wlasnie od poczatku czerwca chiczycy nie mogli wysylac mefa, ale pozniej z gadki wynikalo ze beda mogli znowu jakos na dniach chyba
jeszcze odnosnie tych igielek
mialem tego troche ostatnio
sam nie probowalem, ale ludzie mowili ze faktycznie mocne
poza tym nie da sie tego za bardzo mieszac z niczym, kolejny plus
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.