4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Piteras pisze:
Witam.
(...)
Przejde odrazu do mojego pytania. Załapałem kontakt u siebie w mieście z ziomkiem który ogarnia mefa i osatnio zaproponował mi "silniejszy mefedron". Wiadomo jak do tego podszedlem ;) Spytałem sie co to za substancja a on, że nie wie - ma od kumpla chemika. Poprosiłem troche na próbke. Był to kryształ w postaci małych sopelków do 0.5mm co mnie dość zdziwilo. (...)
Najprawdopodobniej był to mef w formie tzw. "ryżu" - ze swej strony polecam: mocny i dość czysty.
Piteras pisze:
Czy to mogłbyć M1? Nie brałem metylonu a do mefa to podobne nie było. Możliwe ze to metedron lub 4-emc w krysztale?
Wątpliwe. Nie wiem czy w/w występują w ogóle w tej formie na rynku..?
  • 11 / / 0
a ja mam takie pytanie
po czym poznac czy mef nie jest mieszany z amfa?
jest jakis sposob domowy na sprawdznenie tego?
nie chcialbym przypadkiem na jakiejs kontroli sie nadziac na to
  • 19 / / 0
Szczur jest po testach i w 75% wygląda mi to na metylon. Pewnie teraz sporo osob bedzie wciskac M1 jako lepszy mef bo "dluzej trzyma" bla bla bla
Koniec offtopu w dziale o 4-MMC ;)
  • 989 / 35 / 0
M1 jest dostępny w krysztale na rynku.
  • 28 / / 0
Kilka pierwszych prób z mefem -kryształki HCl.
1g na jednym posiedzeniu- kreski 100-200- poszło w jakieś 6-8h. "Ałł mój nos"... duży nieogar, średnia euforia, ogólnie- duużo więcej oczekiwałem. Na następny dzień wogóle nie podziałał chociaż wjebałem z 600mg w 3 porcjach z nadzieją że jednak trzepnie.
Po przerwie (tydzień) do buzi i do nosa 200 + 100 mniej więcej i było już lepiej. Bez takiego rozpierdolu, przyjemniej, bardziej rozłożona w czasie euforia, ale też bez jakiejś rewelacji.
Potem przerwa z 2 tyg. i naraz do buzi jakieś 400-500mg. Dopiero to mnie rozpierdoliło. 3 godziny mega euforii. To był jedyny mój raz z mefem po którym byłem zaspokojony. Bez jakiejś mega stymulacji, jak przy waleniu w nochal.
Ogólnie albo miałem chujowego tego mefa, albo jakoś się z tą substancją nie dogaduje. .
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zbędne info (źródło)
  • 13 / / 0
Witam, mam pytanie, do tej pory dostawałem mefedron w postaci pudru/kryształu, teraz mój dostawca ma 'igiełki'.
Dosłowne igiełki o długości 2-3mm - tak na oko, moze wiecej...
Na googlach nie ma wzmianki o mefedronie w postaci igieł, dostawca mówi ze mocniejsze, zaobserwowałem, że w porównaniu do mef w postaci pudru nie ma tego 'pierwszego jebnięcia' lecz wchodzi bardziej lajtowo i trooche dłużej.
Spotkał się ktoś już z tym mefem? jakieś sugestie? info?

Dziękuje.
  • 53 / 1 / 0
Pytanie: Slyszal ktos jakoby w Chinach od 1 czerwca mef byl nielaglny? Podobno nie moga ani produkowac, ani sprzedawac. Ma ktos sprawdzone info na ten temat?
  • 347 / 6 / 0
Nie wydaje ci się to baaaardzo mało prawdopodobne? Najważniejsza sprawa, że Chiny nie błyszczą jeśli chodzi o zasady etyczno-moralne. Nastawieni są przede wszystkim na zarobek. Wg mnie do delegalizacji 4-MMC mogłoby dojść tylko w dwóch przypadkach: przy konkretnym naporze Unii lub Stanów albo nieopłacalności produkcji względem sprzedaży (co możliwe by było chyba jedynie wtedy, gdy "moda" na delegalizację opanowałaby znaczną większość globu).
  • 11 / / 0
unrealism a co ma tutaj do rzeczy nacisk usa albo ue?
usa nawet nie bedzie probwalo naciskac bo teraz to moga possac chinom i sie modla zeby teraz chiny ich gospodarke utrzymywaly
ue? chiny maja to w dupie

no ale z tego co sie orientuje to wlasnie od poczatku czerwca chiczycy nie mogli wysylac mefa, ale pozniej z gadki wynikalo ze beda mogli znowu jakos na dniach chyba
  • 11 / / 0
aaaha
jeszcze odnosnie tych igielek
mialem tego troche ostatnio
sam nie probowalem, ale ludzie mowili ze faktycznie mocne

poza tym nie da sie tego za bardzo mieszac z niczym, kolejny plus
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.