Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=341
Jak plasuje się siła działania tego cuda w stosunku do nasion? Rzecz jasna żadnej informacji nie raczyli podać.
Nie dość, że zmarnujesz sporo materiału to i mdłości będziesz miał tak czy srak. Zeżryj na pełny żołądek, wypij miętkę i pierdyknij się do łóżka. Przetrzymasz.
jakcha pisze:Generalnie mówi się ze 2 kapsy odpowiadają ok 5 g nasion. Choć moim zdaniem lepiej wziąsć całe opakowanie np 3+2 :-D
Dzięki za info.
pindyjski pisze:Co wy się tak uczepiliście tej ekstrakcji wodnej?
Nie dość, że zmarnujesz sporo materiału to i mdłości będziesz miał tak czy srak. Zeżryj na pełny żołądek, wypij miętkę i pierdyknij się do łóżka. Przetrzymasz.
Ja bym nie polecał pełnego żołądka jednak. Nie na czczo, ale po lekkim posiłku - jak najbardziej. Jak już masz rzygać, to lepiej mniejszym obiadem. :kotz:
Zdecydowałem się na zakup nasionek (tych "mexico" z MO), zamawiam jakoś na dniach. Nawet udało się zdobyć młynek do kawy :-D . Pytanie co do ekstrakcji wodnej: jaką ilością wody zalać zmielone nasiona? Kisić je tak 30 minut czy dłużej ? (wiem, że max 2 godziny).
Z cyklu tips & tips - jeśli mamy młynek do kawy to może zdarzyć się, że część nasion zmieli się na tak drobny pył, że po otwarciu młynka trochę nam ucieknie w chmurce (pomimo, że grube kawałki też będą) I w ogóle ciężko operować tak pylącym proszkiem. Rada? Prysnąć nasionka spryskiwaczem i wtedy mleć :)
Mam jeszcze jedno pytanie: Jak reaguje powój w połączeniu z wodą? Ta woda ma wpływ na jakość fazy?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.