Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
żeby wygrać trzeba grać.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Przyszedł kurwa metylon z jednego zrodla jak sie okazało po dożeraniu i dożeraniu małych dawek. Przyszedł także drugi związek aczkolwiek nie wiem co to bo spiduje jak chuj wie co [jak piko bez euforii? bardziej niż feta tu nie ma wątpliwości] i jest kurwa mega w chuj kwaśno/chemiczne w smaku [jakby naślinić czubek igły i go zanurzyć lekko w proszku to i tak smak rozjebałby gębę]. Zapachu brak. Daje czystą w chuj mocną stymulację, chce się coś robić, aż do wkurwienia, łapy nogi i głowa strasznie ruchliwe i przy okazji zimne jak lód [ bez głowy]. Tętno bardzo wysokie. Apogeum trwało około 3 godzin po czym odczuwalne były kolejne 3 godziny krocie lżejszej stymulacji i lekki ból mięśni jakby zmęczenie i niewyciągnięcie. Spać nie dało rady do łyknięcia Stilnoxu 10mg. metylonu nawet nie odsyłaliśmy tylko wycpalem ze znajomym. A tego drugiego nie chcę ruszać zostało jeszcze na oko 950mg a nie lubie szitmulantów fetopodobnych. Zwłaszcza czegoś po czym jeszcze bardziej nie wiem co ze sobą zrobić. Zamówienie trzecie jeszcze nie dotarło. Co do drugiego gówna to wątpię że to to co miało być. Chemikiem nie jestem ale tak podobny związek >>chyba<< nie powinien z nas zrobić szybkich i wściekłych. Jakby ktoś był zainteresowany substancją to proszę o pw.
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
6-APDB ? ktoś testował ?
bo po opisie na blulajcie fajnie sie zapowiada.

jakies kolwiek newsy ? info?
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
BenzoFury czyli :

Systemetic (IUPAC) Name
1- (benzofuran-6-yl) propan-2-amine
Identifiers
CAS Number 152623-93-3
ATC Code none
PubChem 192599
Chemical Data Formula C11H15NO
Mol.Mass 177.24 g/mol

Jest juz dostepny w uk w cenie £19.99 za gram.

Buy Benzo Fury 1g
1 Gram of the Highest Quality Benzo Fury Research Chemical
99.8% Pure Powdered Formula
Super Spun Light Tan Coloured Powder
Secure / Discreet Packaging
All Major Credit/Debit Cards Accepted Online

Opisy na bluelight sa zaskakujace. Zamierzam wkrotce zamowic gram tego specyfiku.
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2010 przez wildwolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 2814 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Substancja była omawiana także w temacie Nowości ze świata RC i designer drugs.

Proponuje nie używać nazwy benzofury...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
No, ta nazwa bardzo nie pasuje do empatogenow :D
Ktos sie orientuje, jak wyglada cena i rozrzut dawkowania?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
śmkj - obczaj wątki na bluelight i sam sobie wyrób zdanie, ja poczytałem ale się nie znam. Są trip raporty (wątpliwej wiarygodności - prawdopodobnie fake'i zarzucone przez vendorów) z 90mg i bodajże 150mg, gdzie ta druga opcja wydaje się być już przesadzona.

Sam sobie ostrzę ząbki na ten wynalazek, być może pojawiła się substancja godna zabrania jej na Ozorę (do mdxx dostępu nie mam i raczej mieć nie będę :( )
High, how are you?
  • 300 / 2 / 0
@chsn : to wiele się zmienilo chyba na Ozorze :) bo jak ja bylem na zacmieniu slonca z kilkanascie lat temu - to wszedzie dookola rozlegaly sie glosy sprzedajacych - ELLLESSDIII , EMMMDIIIEMMMEJJJ !!
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Tak, ale nie chcę placić 3-4krotnej ceny. Koniec OT :)

EDIT: Zazdroszczę Ci bycia na prawdopodobnie najbardziej klimatycznej Ozorze, wlasnie tej z zaćmieniem słońca, no ale ja mialem wtedy 13 lat %-D
High, how are you?
  • 300 / 2 / 0
wspominamy ten wyjaz do dzis z bananami na pyskach... przygody byly nie z tej ziemi :D

dosc oftopa

co do 6-APDB - to sam jestem ciekawy... opisy na BL sa 2znaczne - jedni pisza ze dziala bardzo bardzo - a inni ze nie warto sie tym babrac... sam jestem ciekaw.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.