nasennie dzialanie M oczywiscie super. a co powiesz o dzialaniu uspokajajacym i przeciwlekowym?
miksujesz z czyms?
nasennie dzialanie M oczywiscie super
zastępstwa w miejsce mianseryny, może jakieś sugestie ? żadnych dolegliwości poza bezsennością nie mam
ale nijak się to nie przekłada na szybsze zasypianie, ponoć trzeba trochę dłużej brać żeby odczuć pierwsze efekty
ja na razie tylko zmulenie czuję :(
again and again
W USA była afera, że ta cała mirta to taka odświeżona lekko, podtuningowana wersja mianseryny, niewiele się różniąca, ale można zarejestrować nowy lek (Remeron) i - póki mamy patent brać kasę - (niemałą) ekstra.
Poza tym, jestem na mircie, jak już mam brać, to wolę tą niby lepszą wersję. Od razu lekarz mi przepisał mirtę. Patent na Remeron dawno wygasł - najtańszy odpowiednik (30x30mg) coś okołłło 40 pe-el-en-ów.
Wyższe dawki są poniekąd bardziej aktywujące.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.