nasennie dzialanie M oczywiscie super. a co powiesz o dzialaniu uspokajajacym i przeciwlekowym?
miksujesz z czyms?
nasennie dzialanie M oczywiscie super
zastępstwa w miejsce mianseryny, może jakieś sugestie ? żadnych dolegliwości poza bezsennością nie mam
ale nijak się to nie przekłada na szybsze zasypianie, ponoć trzeba trochę dłużej brać żeby odczuć pierwsze efekty
ja na razie tylko zmulenie czuję :(
again and again
W USA była afera, że ta cała mirta to taka odświeżona lekko, podtuningowana wersja mianseryny, niewiele się różniąca, ale można zarejestrować nowy lek (Remeron) i - póki mamy patent brać kasę - (niemałą) ekstra.
Poza tym, jestem na mircie, jak już mam brać, to wolę tą niby lepszą wersję. Od razu lekarz mi przepisał mirtę. Patent na Remeron dawno wygasł - najtańszy odpowiednik (30x30mg) coś okołłło 40 pe-el-en-ów.
Wyższe dawki są poniekąd bardziej aktywujące.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.