http://www.haszysz.com/marsz-wyzwolenia ... -2009.html
Kto się wybiera 29 maja 2010 na MWK?
[fajka: jak to nic nie ma na hypku? Wisi ponad 2 miesiące w prawej kolumnie: http://hyperreal.info/marsz_wyzwolenia_ ... 0_warszawa ]
kto sie wybiera? w tym roku?
xD albo kto mnie weźmie ?:D
Powód: Z "MARSZ WYZWOLENIA KONOPI 2010"
Powód: Z "MARSZ WYZWOLENIA KONOPI 2010"
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Akodeen pisze: Kto był? Ja byłem. Kurwa, szkoda ze psy nie dostaly wiekszego wpierdolu. Jak wszyscy za nimi ruszyli to spierdalali jak zapchlone kundle. Jakby tak wszyscy razem natarli to by przeciez ich rozjebali. Wyszło by pies na paru typa, a potem powinniśmy jeszcze wejść do sejmu. Wyrwać brame rozhuśtując ją a drzwi wyważyć ściętym drzewem metodą średniowieczną. Wtedy marsz byłby udany. Ale i tak bylo fajnie, przez jeden dzien Polandia, ten klimat, kto był ten wie...
Dzięki tobie i tobie podobnym jedyną informacją, która pojawi się o MWK, będzie informacja o ilości zatrzymanych za pyskówki z Policją.
Jeśli takie działanie/zachowanie ma przekonać ogół społeczeństwa, że palenie jest względnie bezpieczne, to tylko pogratulować.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.