4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2 / / 0
@Tuptusisko69

osobiscie moim skromnym zdaniem, do sukcesu potrzebujesz

- kwas solny / zamiast cytryny...
- Aceton bez-wodny czysty. [jesli nie jestes w stanie takiego dostac mozna samemu doprowadzic go do postaci czystej bez-wodnej.] poszukaj na forum jest o tym temat.
Uwaga! Użytkownik KeepItReal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Euforia po metkacie jest bardzo przyjemna. Najprzyjemniejsza jaką kiedykolwiek przeżyłem. Nie da się jej porównać do opiatów, przecież to zupełnie inne substancje. Jeśli już z czymś porównywać to może z mefedronem. Z tym, że po metkacie ma się ochotę na robienie różnych rzeczy, chęć do działania. Tego nie ma po mefie.
  • 229 / 1 / 0
zainspirowałeś mnie do działań ;) a więc muszę zrobić;)
  • 2334 / 9 / 0
Mam problem. Mój kot zawsze śmierdzi migdałami, a z tego co wiem nie powinien. Robie wszystko zgodnie z przepisem. Mieszam aż zrobi się cmieno-brązowy (ok 10-15min) pseudoefedryne z nadmanganianem w b. niskiej temperaturze. Nawet w zamrażarce próbowałem i nic. Po przefiltrowaniu wychodzi klarowny roztwór, który działa jak powinien. Ok. 6h euforii (dla mnie fajniejszej niż po mefie, w wypadku jednej paczki). Trochę nie rozumiem. Co to oznacza że wali migdałami? Chcę to zapakować i.v., ale boje się ze ten sierśćuch jest jakoś zasyfiony. Halp!
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 260 / 4 / 0
Za długo mieszasz więc przyśpieszasz reakcje, wystarczy od czasu do czasu zamieszać i zostawić aby się sam robił
  • 757 / 31 / 0
Filtrujesz masę tabletkową czy dopiero na koniec wszystko razem? Mi bez filtrowania wstępnego nigdy nie wyszedł nie jebiący migdałem, co nie znaczy, że nie kopie. Najlepsze jazdy miałem właśnie po takim śmierdzącym o dziwo.. :-?
  • 121 / 2 / 0
Metoda otrzymywania metylokatynonu z tabletek sudafenu po zmyciu otoczek z tlenku żelaza wg metody jon-a
60 mg 1 tabletka; opakowanie mg 720 mg

Jaka jest wydajność?
Z opakowania 720 mg pseudoefedryny ile otrzymujemy metylokatynonu?

Można uzyskać efedryne do suntezy efedronu(metylokatynon) z igieł cisa pospolitego ?
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
efedron i matkat to chyba to samo :) Gdyby w domowy sposob dalo sie wyciagac efke z igiel cisu to watpie zeby ktos zapierdalal do apteki , a szkoda :(
  • 2814 / 14 / 0
Z przeglądu literatury, który dokonywałem na potrzeby żywki przy współpracy HW zawartość efedryny jest bardzo mała. Ekstrakcja jest nie opłacalna. Koszt rozpuszczalników i reszty nie pokryje kosztów efedryny. Dodatkowo trujące substancję...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
długo mieszasz więc przyśpieszasz reakcje, wystarczy od czasu do czasu zamieszać i zostawić aby się sam robił

True, nie zdarzyło mi się jeszcze mieszać dłużej niź 5 min :rolleyes:
Najlepsze jazdy miałem właśnie po takim śmierdzącym o dziwo..

Kurwa, coś w tym musi być. Ja też to zauważyłem, choć nie nazwałbym tego regułą...
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.