Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać grzyby?
Tak
154
59%
Nie
4
2%
Nigdy nie brałem/brałam
105
40%

Liczba głosów: 263

ODPOWIEDZ
  • 970 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: sem »
No to tez racja.
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 2179 / 31 / 0
3-4 razy w tygodniu owszem ale tylko na festiwalu psychodelicznym, wtedy nawet codziennie psychodeliki %-D Za to raz na tydzień to już normalna wszak ilość, co prawda nie preferuje aż tak często ale powiedzmy że jest to bezpieczne.
Hidden mefedron User
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
To jest bezpieczne, ale nie można uogólniać za bardzo, bo największą rolę mają indywidualne preferencje, a u każdego jest trochę inaczej. Trza się samemu przekonać, jak często i ile ^^
Nie wiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.