Nic innego, tylko w pryzmacie Twojej Jaźni rozszczepionych światła ukrytego promieni rzuty na płaszczyznę to być musiały.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Zejdźcie już z tej Chaotki, proszę was ;-)
Nie wszystkich da się zbawić.
Chaotka pisze: Wczoraj tak robiłam i w pewnym momencie zobaczyłam w lustrze takie różne, ładne, fraktalne wzorki :D
wgl motyw z lustrem bardzo bardzo często pojawia się u mnie na deksowym tripie.
ah,własnie sobie coś przypomniałem !!
Miks amfetamina plus dxm !!
z tripa pamiętałem dosłownie wszystko ,ale był to bad trip , pozatym to niebezpieczna zabawa.
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Co do zwiększania śiwadomości to chyba tylko pobudzenie. Kawa za bardzo mi rozjaśnia umysł a to niszczy tajemnice psychodeli. Zależy od ilości. Z powodzeniem stosuje czarną herbate.
A jeśli chcesz pamiętać, to ogólnie skupienie i lecytyna. Dla mnie obowiązek przed każdym tripem. Kiedyś też miałem problem że po dużym dexie malutko pamiętałem a jak przysmażyłem jeszcze jakiegoś peszyna#1, bo takowe uprawiam, to już nic wogóle. Lecytyna naprawde pomaga.
omega_91 pisze:
ah,własnie sobie coś przypomniałem !!
Miks amfetamina plus dxm !!
z tripa pamiętałem dosłownie wszystko ,ale był to bad trip , pozatym to niebezpieczna zabawa.
Lustro też nie ma większego znaczenia. Totalnego rozpierdolu można doznać w każdym miejscu i najmniej oczekiwanym czasie. Przypomniało mi się jak z godzine bałem się przejść przez małą kładkę nad rzeką, bo halucyny były tak silne (+ noc) że nie widziałem nic, poza słynną już siatką, kto poznał ten wie ;-)
Myślę że bardzo trudno to ogarnąć, jeśli w ogóle. Trip jak trip, różnią się od siebie. Nakłada się na to nastrój, miejsce i dawka substancji. Ile ludzi tyle reguł. Choć i tak na każdego działają tak samo. Dlatego dla mnie psychodeliki są tylko kolejnym narkotykiem, z zajebistą otoczką. Przemyślcie to na trzeźwo, po dłuższej abście. Mi rok przerwy z psychodelikami (po kosmiczno-bogowym tripie) dał do myślenia. Teraz podchodzę do tego z dystansem, czego wam życzę.
-zmiejszyc działe!
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.