Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 5 / 0
Jutro mój pierwszy raz z pefką. Mam w związku z tym kilka pytań, jako że nie chce sie zawieśc:

1.Czy Cirrus się nadaje czy lepiej jeśc sudafed?
2.Jaka dawka będzie odpowiednia? Taka żeby porobiła dobrze, ale żebym nie dostał zawału hehe.
3.Po ilu h schodzi?
4.Można fuknąc czy trzeba jeśc?

Proszę o konkretne i szybkie odpowiedzi...
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2010 przez Soowa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Cirrus jak najbardziej się nadaje, tyle że nie spodziewał bym się po tym niczego ciekawego. Zrób sobie metkata!
  • 43 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Soowa »
żal mi hajsu na metkata...raz chcę sie chociaż naspidowac
  • 2497 / 52 / 0
mnie tam pseudoefedryna usypia. metkat wychodzi jakies 1.20zl drozej, czy ile tam kmno4 kosztuje
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Soowa »
a no to spoko bo i tak wychodzi na to ze dzis nie bede brał tego(problemy techniczne) w czwartek zrobie chyba jednak tego metkata...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów