Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Evey »
nie lubię drinków, lubię pić czystą i zapijać sokiem. Jedyny drink jaki mi przypadł do gustu to kamikadze.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Praktycznie nie piję drinków, raz od święta, jedynie kamikadze.

I tak najpopularniejszym drinkiem, w naszym pięknym kraju jest - Woda + spiryt %-D .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Haos »
1. 50ml finlandii zurawinowej, 75ml redbulla, 25ml pepsi / coli. Do tego lod i cytrynka.
2. Ballantines z sokiem pomaranczowym i lodem
3. Kamikadze
4. czysta z lodem i sokiem cytrynowy
Nie istnieje. Moje posty to fikcja literacka.
  • 51 / / 0
Za bardzo nie toleruje drinków ,ale jest 1 który sam odkryłem i lubię się nim od czasu do czasu raczyć :-D
Mianowicie wóda + tabletki energetyczne(takie w tubie do kupie w spożywczaku do rozrabiania energy drinów)+ trochę napoju bez alkoholowego aby się lepiej tabsy rozpuszcały może to być cola,woda ew sok ale najlepiej nie za gęsty.
Przygotowuje to w mniej więcej takich proporcjach(aczkolwiek mogą one ulec zmianie w zależności od gustu)
40 ml wódki,pół tabletki,zalane ok 30ml coli. %-D
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
spirytus z wodą beauty
love wd

yo, ninja, go !
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
No cóż, za racji tego, że jestem alkoholikiem i właściwie na okrągło piję tylko jakieś wynalazki to nie jestem za bardzo przekonany do drinów. Jednak gdybym miał heiss pod sufit to waliłbym z przyjemnością gin lubuski z sokiem pomarańczowym i lodem. Jeden z lepszych miksów jak dla mnie.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aboracz »
a moim ulubionym jest "czasoumilacz"(tm) :D

2l zmrożonego markowego tonicu
0.5l czystej ;)

odlewamy troche toniku, dolewamy czystej i mamy świetnie chłodzący napój na gorące dni :D
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maly1 »
Dla mnie klasyk żubrówka + sok jabłkowy, wóda + enegetyk, mojito, wściekły pies :)
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
100 z kolą potocznie zwany czarnobylem,
żubrówka z sokiem jebłkowym,
dżin z tonikiem
ew łiski + kola+ sprajt
finlandia czerwona + red bull
tekila bum bum :D
a tak do drinów nie lubie wole ukurwic sie czystą, chociaz jak wiadomo, czasem sytuacja wymaga picia drinków.
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
jak elegancko to malibu, takie z pianką, jami, ale tylko raz piłam, hehe

jak na najebke to beczka (owoce leśne) z książem albo jakimś vipem z pierdonki (dobrze upierdala i jest tanio ! )

jak wódka to z kolą/sprajtem/sokiem ( chociaż wolę czystą, w sumie dawno nie piłam, ale gorzka żołądkowa rulez )

ale takim malibu się nie najebiesz

więc mój ulubiony drin to każdy z jagusiem, np.

30 ml Jägermeister
30 ml wódki
60 ml tequili
30 ml soku z czarnej porzeczki
30 ml grenadiny

tylko drogie takie sa, muszę mieć hajs i być naćpana/najebana żeby to kupić

Jaguś ze zwykłą kolą też daje rade

a najlepszy jest bez niczego, popijać go nie trza, i dużo nie kosztuje w niemczech, a pizda jak chuj

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

[ external image ]

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.