Ja pierdole, boją się koszmarów, to tylko odzwierciedlenie tego, co robicie sobie w realu. Często oplatają Was węże i duszą?
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
owe sny oczywiście po opio ( lecz nie po kodzie ) i na trzeźwo ( to takie coś ma miejsce? )
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Nie wiem co jest rzeczywiste, nie jesteś sama...
W ogóle to wolę spać niż nie spać, w snach jest przyjemniej ( hehe, zależy jaki sen ) ale nawet jak mam koszmary w których atakują mnie pijawki to nie żebym jakoś bardzo się bała. No i jeszcze żadna się do mnie porządnie nie przyssała, a w moich snach są ludzie którym pijawki zrobiły z kończyn kikuty niczym piranie!
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: ja nie śnię po kodzie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.