Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 156 / 3 / 0
Mef + Zolpidem + Taifun

Skruszone 3 tabsy Stilnoxu wsypałem do samarki z 300 mg Mefa, wymieszałem, posypałem i zesnifowałem. Chwilkę później tubka Taifa.
Nic dodać, nic ująć - stan 1 klasa :o)
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 125 / 1 / 0
300mg Mefedronu do nosowo + 150mg Butylonu do ustnie + 4ml GBL + 5 piwek + MJ
egzotyczny mix,ekstatyczna jazda i groteskowy look nieżle
Mef + Zolpidem + Taifun
eklektyczne ,ciekawe
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamilthc »
mam tylko 500mg mefa i musze polaczyc to z czyms do bedzie za malo do klubu
lepiej w dopalaczach kupic jakiegos fukacza jak np koko czy piguly madmax? jak myslicie?
te sole to tez chyba na mefie sa czy nie?
Uwaga! Użytkownik Kamilthc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
W tych solach może być w jednym rzucie to a w drugim tamto. Nie deklarują stałego składu, więc jednym razem może być tynk, a drugim razem cement. Więc może być tak, że mieszając to z mefedronem możesz trafić na coś nieodpowiedniego i się przekręcić, ale za to masz pewność, że napiszą o Tobie w gazecie i będziesz sławny. "Wybieraj, wybieraj, wybieraj co wolisz. Prawą, czy lewą rękę mam Ci upierdolić?" :D Lepiej dokup co trzeba i nie ryzykuj zdrowia. Chociaż i tak ryzykujesz używając mefedronu.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamilthc »
no to najlepiej byloby dokupic ale do jutra zadna przesylka mi nie dojdzie
zastanawialem sie czy nie wziac mefa na miejscu w bialymstoku z ogloszenia na necie ale tez ryzyko bo nie mam pojecia jaka jakosc, a jak puder to juz w ogole moze byc z czym zeniony
Uwaga! Użytkownik Kamilthc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
aenedue pisze:
a może po prostu idź do klubu - wypij sobie trochę drinków (nie za dużo alko ogólnie), zapal może coś a ja już będzie Cię nużyć to wtedy sobie walnij jakąś małą setunie mefa i tak dalej - ja zrobisz to odpowiednio późno to do rana starczy
Ja tak właśnie robię, walę mefa jak już się kończą naturalne siły i piwo z ziołem kręcą mną już mocno. Wtedy mef i zabawa od nowa :D
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Czy mieszał ktoś mefa z fetą? Chcę sobie zrobić 1:1 po pół grama. Że niezdrowe dla serca wiadomo, ale czy ktoś próbował i żyje?
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
no Maskaradone, posłuchałem twojej rady z benzosami. Zarzuciłem 0.5mg alpro około 1.5h przed 210mg mefedronu + 100mg butylonu oral. wszystko fajnie ładnie zajebiście weszło. ale w pewnym momencie skumałem, że mam problem, tj. mam przejebanego lenia, ciągle się tule do koleżanki, ledwo starcza mi sił (raczej chęci) na podniesienie ręki. Ten sam problem skumał mój kumpel, który był ostro na futrze i miał ostro dużo futru w kieszeni. "Zabrał mnie za szmaty" do toalety, posypał kreskę, coś ok 100-150mg. Sniff, wsmarkałem, wychodzę. Wszyscy obecni w toalecie dziwnie się na mnie patrzą, z głupa ich olewam. Myję ręce, ocieram ryj z białych szpików. Ooo kurwa, ale petarda. Taki wyskok dopaminowy, lekko podobny do kokainowego. Biegnę tu-tam, zamawiam kole, szybko wypijam. Od tamtej chwili ani razu nie zszedłem z parkietu, ciągle donoszono mi różne napoje niealkoholowe. Gdy czułem, że mef opada z sił, jak i również ja, zamówiłem piwo, 4mg klona i wychodzimy z klubu. Po drodze całodobowa apteka, 300mg kody z thio (nie wiem po co, ale zawsze mam to w zwyczaju gdy wracam z całonocnych imprez). Zero zjazdu. Kompletnie brak skutków ubocznych. Nawet nie byłem w stanie sobie wkręcić, że boli mnie serce. Gorąco polecam tą mieszankę (może być bez butylonu - mało wniósł ogólnie do miksu), tj;
0:00 - 0.5 mg alprazolamu
1:00 - 200-250mg mefa oral
1:45 - nie za dużo amph
koniec imprezy - dużo benzo bez opiatów.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2010 przez housemeister, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
TetraHydroCannabinozaur pisze:
Mef + Zolpidem + Taifun

Skruszone 3 tabsy Stilnoxu wsypałem do samarki z 300 mg Mefa, wymieszałem, posypałem i zesnifowałem. Chwilkę później tubka Taifa.
Nic dodać, nic ująć - stan 1 klasa :o)
podobnie, tylko zamiast mefa, metkat iv, i do tego alpra. coś pięknego! jakies 5h wcześniej było kilka klonów i lorafen oraz 2 drineczki, ale to nei ma znaczenia. I tak jest wykurwiscie.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.