Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
banshee pisze:
u lekarza kupe zalatwie bo mam takich lekarzy, ze wiem ze nie ma szans, a w ogole ide sie leczyc a nie montowac
Połowicznie witaj w klubie. Jeden co mi przepisywał rodzinny przestał, do innego nie pójdę z tej samej przychodni bo będzie "przecież dr x przyjmuje, czemu (...)", w drugiej mi naopowiadał takich rzeczy o bromazepamie ze matko, strasznie anty- nastawiony. U siebie nie dostanę bo mam w karcie że nie mam mieć przepisywane. Ot co.

Pozostaje:
- prywatna wizyta (z reguły 100 wzwyż, nie będę ryzykowała płacenia nawet tych 50 zł jakbym na takiego trafiła bo się skończy jak kiedyś: da mi hydoxyzynę i papa); mam pewnego człowieka ale u niego teraz chyba 150 zł za samą wizytę skoro jakoś 3 lata temu brał ok 100...
- inny lekarz w innym ośrodku (na pewno się da, znam namiar na jeden, nie jest tak drogo za wizytę a pewniak na 99%)
- inny lekarz na NFZ (popatrzeć na placówki i się przejść)
- po znajomości.

Jak tutaj było powiedziane - są tacy którzy muszą mieć duży zapas. Ja jestem chomiczkiem. Muszę mieć pewność, że będzie kolejna paczka na długo przed tym jak się skończy dana.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Co ma pocałunek w policzek do jakichś głębszych uczuć :scared:
Przesadzasz z tym pocałowaniem, gówno znaczy i tyle, tzn też jestem trochę upośledzony uczuciowo, mógłbym pocałować obcą laskę bo tak się bawimy albo w ten sposób podziękować za jakąśtam przysługę jeżeli wiedziałbym że będzie zadowolona z tego powodu itp. i zapomnieć o sprawie za 3 minuty (zapomnieć nawet nie na klonach :>)
Przez to też nie mam tej jedynej ani żadnej innej bo raz o czym pisałem trudno kochać ćpuna, dwa ćpunowi pojebanemu już przed zaczęciem "kariery" trudno kogokolwiek pokochać, nie wiem czy kocham matkę...
Wiem o co ci chodzi bo sam chodzę totalnie przećpany :)
Myślisz, że poszedłem sobie do rodzinnego po te klony?
Byłoby :finger: przez półtorej godziny %-D
Prywatny chce żebyś przychodziła bo taką ma pracę, nie będziesz przychodziła nie będzie forsy - pisze recepty.

Skręta opiatowego czy od alpry zalanej alkoholem?
Czy leczysz skręta opiatowego alprą z alkoholem?
I po chuj leczenie zaraz tam, jak widzisz problem to nie bierz, ja wiem że nie utrzymałbym się w żadnym ośrodku... zwyczajnie czytałem tam trochę w wątku o kodzie o tym, że trzeba donosić, jakieśtam prace robić itp.
Wyjebaliby mnie na zbity ryj po jednym dniu.

Edit: Też jestem chomiczek, zawsze mam zbunkrowane i to nie jedną paczkę, tylko zapas na wypadek wojny...
I nie skaczę z dawkami, dzisiaj tylko rano walnąłem 4mg bo dawno nie było świętowania ;)
Właśnie mój "pewny człowiek" bierze 120zł za pisanie praktycznie czegokolwiek co nie wygląda podejrzanie na recepcie od psychiatry. ;)
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2010 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 2 razy.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja rozumiem, że nie każdy jest alpinistą, organistą, onanistą %-D, rozumiem doskonale, że nie każdy ma wtyki itd. Ale no bez jaj, skończyła się wielkanoc - kto to widział dać 50-60zł za paczke zepamów kosztujących w polskich rublach 6-7zł? Uważam że zet od krzyża 2mg to zdzierstwo i chÓj, że tai x czy + jak kto woli, długo trzyma i ma aż dwie kalorie, rabunek w biały dzień na tych czarnych rynkach!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ptakowaa pisze:
banshee pisze:
u lekarza kupe zalatwie bo mam takich lekarzy, ze wiem ze nie ma szans, a w ogole ide sie leczyc a nie montowac
Połowicznie witaj w klubie. Jeden co mi przepisywał rodzinny przestał, do innego nie pójdę z tej samej przychodni bo będzie "przecież dr x przyjmuje, czemu (...)", w drugiej mi naopowiadał takich rzeczy o bromazepamie ze matko, strasznie anty- nastawiony. U siebie nie dostanę bo mam w karcie że nie mam mieć przepisywane. Ot co.

Pozostaje]

moja Kochana Ptakowa wie ocb :) jedna przychodnia i kazdy lekarz wie ze Ty to Ty i pizda zimna, uwierz ale co jak co to Ciebie kumam bardzo dobrze, nawet moge powiedziec ze przez nasza krotka (urywana) znajomosc wiem, jak Ci ciezko i wiem z czym sie zmagasz ( choc ja tego zadko doswiadcazm ) i mysle ze przyjdzie czas, ze staniesz do walki z tym, zrobisz to bo jestes silna, jestes wielka i jestes tak kochana osoba, ze stac Cie na to, i wiem, ze staniesz na nogi, wiem, ze bromek i piwka mimo to, ze teraz Cie trzymaja przy zyciu to kiedys bezesz tylko to wspominac, kobitko, ja w Ciebie wierze.

bzdaddict

widzisz, ja jestem zeszmacona ( ale sama przez siebie, nie przez kogokolwiek) panienka ktora od lat wielu wielu nie interesuje niczym innym procz upierdoleniem sie. I nie potrafie sie przyulici pocalowac na powitanie z normalnymi osobami ( Jonek swiadkiem jak wpadlismy walic kota do tej kumpeli ze ona do mnie z buzi w piliczek a ja totalne zdezo , ee ocb?)

dla ja to ja i jestem tylko dla siebie i basta, jestem w swojej kopule i stalowych dziewiczych majtach wiec pocalowanie tego osobnika w policzek ( do dzisiaj mi niedobbzre ) bylo niczym skurwienie sie, to nie to co myslisz.

ee tak w ogole to ciagna sie za mna ciagi ktorych nie pamietam ( ale mialam chyba 3 tyg TOTALNEJ czystosci, nawet nie uzywalam cukru ) ale to bylo po odstawce po ciagu alprazolamowo tramalowo alkoholowam i teraz czekam mnie cos podobnego,7

ogolnie nie napierdalam na maxa totalnie duzo ale za duzo jak na siebie

tak. lecze wszystkie sktery lakoholem bo jeszrm alkoholiczka, jak juz nie mma co cpac to pije do zgona, na umor, dlugo i chujowo

lecze odstawki alko i delirki benzosami a pozniej lecze walenie opio benzosami i alkiem z czego na koniec zostaje z niczym ( gbl, gahhhahha, o kant chuja rozppic )

musze sie i CHCE sie odciac od swiata ktory pki co dla mnie jest tylko swiatem cpania i niczym wiecej

musze byc normalna spowrotem

probowoalam sama, gowno to daje

dlatego ide sie leczyc i zamykam sie na cztery spusty w czymkoliek gdzie wyjde na prosta

smiejscie sie, ale w moejj sytuacji nie jestescie

mialam mase odstawek cold turkey i mase redukcji i mase okripienstwa i mimo to uwazam, ze cpanie jest OK chociaz drugaja wie ze cpanie to UPODLONA SMIERC

dlatego ide sie leczyc 'profesjonalnieÄ ?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Jak ja bym był kobietą, to poszedłbym do ginekologa na koszt NFZ, wziął paczke Regulonu czy jakiegoś tam Novinet czy innego duperelstwa z 21 tabletek w listku i do tego postawił mu miarowy alk i daje 99% gwarancji że wychodze z recką na 3op. klonów i jeszcze L4 żeby było kiedy ćpać %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
Non omnis moriar.
  • 312 / 2 / 0
banshee pisze:
moja Kochana Ptakowa wie ocb ]

:heart:
banshee pisze:
jedna przychodnia i kazdy lekarz wie ze Ty to Ty i pizda zimna
Na upartego można jeszcze coś próbować, ale po co się kasować całkiem w danej przychodni?
banshee pisze:
wiem, jak Ci ciezko i wiem z czym sie zmagasz
Dzięki.
banshee pisze:
( choc ja tego zadko doswiadcazm )
Na Twoje szczęście.
banshee pisze:
i mysle ze przyjdzie czas, ze staniesz do walki z tym
Kiedyś już wyszłam z niezłego gówna to i drugi raz mi się uda ale trzeba co? Trzeba chcieć.
banshee pisze:
zrobisz to bo jestes silna, jestes wielka i jestes tak kochana osoba
Proszę Cię nie pisz tak...... :blush:
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 1047 / 23 / 0
zrobilabym to gdyby moj ginekolog nie mieszkal klatke obok i sam ni ebylby wjebany w leki i gdyby nie byl przyjacielm mojej matki
one two fuck you!

• 312 / 2 / 0
nutella-cole pisze:
Jak ja bym był kobietą, to poszedłbym do ginekologa na koszt NFZ, wziął paczke Regulonu czy jakiegoś tam Novinet czy innego duperelstwa z 21 tabletek w listku i do tego postawił mu miarowy alk i daje 99% gwarancji że wychodze z recką na 3op. klonów i jeszcze L4 żeby było kiedy ćpać %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
Znając moje szczęście wyleciałabym na zbity pysk a w danym ośrodku miałabym szlaban na wszystkie "usługi" i w aptece nie mogłabym nic kupić.

Jeśli chodzi o ginekologa to już lepiej powiedzieć, że się jest w strasznym stresie, że ma się lęki niewiadomego pochodzenia, ponawijać, ponawijać, powinien coś dać z benzo.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
  • 1047 / 23 / 0
DUBLUJE bo to calkiem inny post bedzie

Ptakowa :) ( glupio mi tak Ci po nicku pisac )

masz to w Sobie, masz to w Sobie i tylko odpowiedni moment kiedy bedziesz wstanie podjac walke i bedziesz chciala, uwierz, taka kochana kobitka jak Ty ma miec pomoc pierwszej klasy ( jak nie to im najebie!) Ty to wiesz, wiesz, ze podejmiesz walke, wiesz to, wiesz, no przynznaj, ze wiesz! ( i tak, nawet walke w osrodkach! )

wiesz, ze z tym skonczysz, bo co, reszta zycia? tak jak teraz?

nie da rady!

jestes teraz wjebana, ale przyjdzie moment w kotrym dojdziesz od wniosku,ze mozna normalnie, bez cpania, Ty to wiesz, tylko to nie teraz, to przyjdzwie w TWOIM czasie i Ty bedziesz wiedziala, ze nie ma sensu ciagnac bagna, ze jestes MOCNA WARTOSCIOWA KOBIETA i bedziesz zyla normalnie, jak na tym zdjeciu, tylko bez cpania, zobaczysz!

ja Ciebie widze dumna i pewna siebie kroczaca z podniesiona glowa, tylko Ty musisz w odpowiednim czasie zaczac robic to co powinnas

a teraz

przepraszam, ze sie wpierdalam, to moj punkt widzenia
one two fuck you!

• 312 / 2 / 0
banshee pisze:

przepraszam, ze sie wpierdalam, to moj punkt widzenia
Nie wpierdalasz się, ale widzę, że jesteś na jakiejś bani.
No właśnie, na bani.
Jak nie benzo to alk, jak nie alk to coś innego.

Z całą sympatią i szacunkiem, ale to jak ja bym siedziała z kompletnie pijaną osobą przy jednym stoliku i ona by mi znad kielicha mówiła co chwilę hikając i nieskładnie: "Będziesz walszzzyyć, uda ciii szę"...

Ja wiem, że czekam na SWÓJ moment i dobrze, że to zauważasz, bo 99,9% prawi mi morały: "Idź TERAZ się leczyć" jakby to miało mi cokolwiek dać skoro ja nie chcę.

PS Jestem trzeci dzień bez benzo.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit

Noel Gallagher
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.