Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
oD paru dni łykam regularnie Citrosept - zobaczymy co da ten preparat .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
CosmoDo pisze:
oD paru dni łykam regularnie Citrosept - zobaczymy co da ten preparat .
Ja w 2004 po 5 miesiącach przerwy i piciu z miesiąc citrogrepa (tak sie nazywał wtedy) z sokiem grape z biedronki (wtedy był jeszcze dobry, a nie wodnisty jak teraz) miałem "badtrip" życia na 600.

Wyjebało mnie ostro, zamiast chodzic pełzałem po podłodze, żygałem, byłem jak zombie z trupa gościa przejechanego przez cięzarówkę. Ale to było niesamowite, potem jeszcze tydzień jak maniak na kokainie :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 257 / / 0
receptory powiedziały 'nic nie przetarzamy jogi , masz wysad'
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Koniec offtopu . Temat całkiem zacny, trzeba pielęgnować .

Ogólnie rzecz biorąc, dzięki Citroseptowi i owocom grejpfruta mam lepsze tripy ( jak dla mnie, bo komuś mogą nie podpasić ).

Myślę, że częste spożywanie grejpfrutów ma długofalowy wpływ na późniejszą " klepliwość " deksidła . Codziennie Citrosept, dwa razy dziennie . Od czasu do czasu cały grejpfrut . Trzeba tylko pamiętać o regularności . Ten owoc powinien na stałe zagościć w menu szanującego się deksowicza !

Jeśli chodzi o zmiany to głownie są to : lepsze wizualia ( zarówno Oev'y jak i Cev'y ) , większe ogarnianie tripu, świadomośc zwiększona, ale mimo to nie ma problemu z odlotami na zamkniętych oczach . Opróćz tego bardzije euforycznie działa DXM - podobnie do dobrej piguły . Załącza się taka swoista " misiowatość ", wyjebanie na problemy i przyjemność z byle czego .

Ale sobie robię ochotę na DXM ( mniam ) . Obecnie 8dni bez niego i dopiero we czwartek polecę . Dziś poszło 20 kropel Citroseptu . Do czwartku będę je pił, a w dzień tripa opierdolę jeszcze grejpfruta .

PAMIĘTAJCIE jednak jeszcze o wpływie witaminy C na organizm .

" Okazuje się, że przyjmowanie witaminy C przywraca do normy poziom cholesterolu osobom, u których jest on zbyt niski, utrzymuje go bez zmian tam, gdzie jest prawidłowy i obniża wszystkim tym, którzy poziom choolesterolu mają za wysoki. Witamina C podwyższa także poziom we krwi lipoproteiny dużej gęstości (HDL), czyli "korzystnego cholesterolu". Substancja ta ma pozytywny wpływ na stan naczyń wieńcowych, gdyż wychwytuje cząsteczki cholesterolu w naczyniach krwionośnych i przenosi je do watroby, gdzie ulegają zniszczeniu. "

Jednak przedawkowanie witaminy c może prowadzić do problemów żołądkowych, a także do powstania kamieni nerkowych! Hmmmmm . To nie oznacza, że trzeba się jej bać, wszak jest ona szybko wydalana przez nerki .

Z kolei Naryngina obniża poziom cholesterolu, działa przeciwzapalnie, przeciwrakowo i antyseptycznie. Blokuje także niektóre enzymy wątrobowe biorące udział w metabolizmie wielu leków .

Także, jedźcie grejpfruty ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 98 / / 0
Właśnie, jak to jest z tym citroseptem, ile go potrzeba aby wzmocnić trip? Mam flaszeczkę i może w niedalekiej przyszłości się z nim pobawię, ale nie chcę żeby np. po 600mg wykurwiło mnie na 4 pl.
Gdy zły humor trzyma cię za gardło
Weź se dexa, będzie mniej bolało
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
nie przeceniajmy możliwosci grejfruta, no chyba ze ma zadziałac jak "sekret", bo ir podbija troche i zmienia tripy, ale w rozsądnych granicach.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 2780 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
Zależy ile się go zje, bo w rozsądnych ilościach (1-2 owoce, czy 20-30 kropli Citoseptu) rzeczywiście nieco wzmacnia i charakterystycznie zmienia kształt tripu, ale żeby poczuć co to rzeczywiście znaczy wzmocnienie trzeba napierdalać po 30 kropli codziennie przez tydzień przed tripem, a ostatniego dnia ze 3 razy więcej. Jak nie zadziała wystarczająco mocno i będzie niedosyt, to na drugi dzień wrzucamy tę samą dawkę i wtedy nie ma prawa nie być prawdziwej rzeźni. Sposób sprawdzony - to co się po tym dzieje, to jest masakra jednym słowem. Jak ktoś narzeka na brak magii, to polecam. Po dwóch latach brania czułem się tak, jakbym przeżywał to pierwszy raz. %-D

Jak ktoś rozdziela dawki (np. najpierw 300, potem 600, albo 450 i później drugie 450), to raczej nie radzę - u mnie po użyciu Citroseptu i trzech wrzutach w ciągu jednego dnia, albo czterech w ciągu dwóch dni mam gwarantowaną sigmę. O dziwo, bez ekstraktu z grejpfruta i np. 300+450+600 w przeciągu jednego dnia jest tylko bardzo mocna i długa jazda deksowa, bez zahaczania o plateau dla prawdziwych wariatów. :-D
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2010 przez hennessy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HighHopes »
ostatnio własnie doszły mnie słuchy o zbawczym działaniu soku z grejpfrutu.

no wiec wziełam 450g popiłam to tymbarkiem w ktorym to jest 100% procent grepfrutu i musze przyznać, że faza była całkiem inna a DXM biore ok rok. Ale teraz jak czytam forum widze, ze to owoce a nie sok popawiają podróżowanie więc się tak zastanawiam czy to z tym sokiem to nie było placebo... dziś powtarzam motyw to się zobaczy ;D
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CJ »
Taki soczek to mniej zadziała niż wyciśniete grejfruty !
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bot »
Ale nadal zadziała :) Imo najlepiej robi ten z fortuny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.