Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
sam robiles badanie czy sprzedawca udostepnil swoje?
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Sam robiłem badania. Dlatego napisałem, że byłem zaskoczony. Jeśli sprzedawca by mi to powiedział, to nie było by to dla mnie zaskoczeniem ;-)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old Death »
Jaki moze byc powod nidzialania tego? Ilosc polknieta to pol tabletki. Jest ktoś kto też nie poczuł po ~0.375 żadnych efektów?
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2010 przez Old Death, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 834 / 11 / 0
Tolerancja krzyżowa z mefedronem? Kompletnie nic nie poczułeś?
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 129 / 4 / 0
Reez pisze:
Tolerancja krzyżowa z mefedronem? Kompletnie nic nie poczułeś?
Kompletnie nic. Co do mefa to nie ruszałem go przez okres mniej więcej 3 dni przed spożyciem 3,4-dmmc.
  • 834 / 11 / 0
W takim razie w Twojej pigułce nie było 3,4-DMMC...
  • 129 / 4 / 0
Też niestety tak podejrzewam... Choć jest do dziwne biorąc pod uwagę, że dostałem to do ręki od znanego polskiego sprzedawcy. [tego który to pierwszy wprowadził]
  • 834 / 11 / 0
Skontaktuj się z nim i wyjaśnij sprawę. Nie powinien zrobić nic celowo. Podejrzewam, że nawet nie wiedział o tym, że pigułka mogła mieć dużo mniej, lub wcale aktywnego składnika.
  • 129 / 4 / 0
Kontaktowałem się, niestety nic to nie dało. 50zł wyrzucone w błoto.
  • 834 / 11 / 0
A co Ci powiedział?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.