10stzrałów na dzień w jeden kanał 8-( chyba na długośc całego przedramienia ;-) na jakim mniej więcej odcinku tego kabla(w cm)i który to kabel?może i ja takiego gdzieś mam...
Długa na jakieś 3cm i szeroka na 0.5 cm.
Jestem naznaczony do końca życia.
xzx
Niech ktoś to wypierdoli.
Wiesz, tutaj w tym wątku zbieramy informacje jak to się robi prawidłowo według ludzi mądrzejszych od nas wszystkich razem wziętych ;] i po przeczytaniu pierwszego posta w temacie doszedłem do wniosku, że przez tyle lat kłuję się zupełnie inaczej niż się powinno, i w ogóle dziwne że jeszcze żyję. Stąd wątpliwości co do tego poradnika.
a timeless? pukanie z wodą z jeziora? rozpuszczony śnieg?:D
Niee stary, nie o to mi chodziło. Uwierz.
Z moich przeżyć, najgorsze co waliliśmy to woda ze zbiorników wagonów pkp, chuj wie ile ona tam stała i co w sobie miała, do tego jeden sprzęt na parę osób. Myślę że porównywalnie do śniegu, wody z jeziora i kałuży koło budowy stadionu na Euro. Po prostu można się od tego przekręcić. Wiadomo - to straszna głupota, i nawet gdyby ten poradnik miał zawierać rady typu "nie napierdalaj rozpuszczonego śniegu po instalacji", to ok. Ale on zawiera rady "wkłuwaj się pod kątem 70 stopni, a jak jesteś w żyle to manewruj tak długo, aż z niej wypadniesz". Nawet jeśli taka jest teoria, to chyba lepiej żeby nikt o niej nie wiedział ;)
Ale moze lepiej niech ludzie sobie nie myslą, ze ten czy tamtem, syf pukał- to i ja mogę. "Przeciez się nie przekręcili.." Pukanie jest proste jak jebanie:D
Mam nadzieję że ktoś ostatnie 3 strony zechce wypieprzyć rychło ;p
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.