z kory korzenia to jeszcze pamiętam taki dziwny efekt, jakby woakanga znosiła tolerancję na wszelkie substancje - następny i kolejne dni po jej paleniu (przy pomocy lufy metalowej + zapalarki żarowej), podczas zażywania nie łączyłem z niczym. jarałem potem stuff i mocno mnie poklepał, tak samo kwasy też zadziałały bardziej "świeżo" :D
obawiam się odrobinę działania a'la datura style, nie w sensie treści, a bardziej formy, czyli 3-dniowy urlop od życia.
z którego na dodatek można nie wrócić. hehe dodatkowe wyzwanie psychonautyczne
tak czy inaczej, temat będzie się rozwijał, choć może nie w takim tempie jak dexteem
pzdr
i chcialbym jej uzyc w celu pobudzenia i polepszenia koncentracji:
Ale wydaje mi się ze 5g będzie ok.
I nie zapomnij podzielić się wrażeniami, bo jak narazie niewiele tutaj wiadomo o tej korze.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.