Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 56 / 0
mojorisin pisze:
600 mg retard na pierwszy raz i weszlo bez takiego zajebistego euforycznego ciepla co przy kodzie jest. jednak chyba wole kode
ahhhh , tramal to nie koda :gun: :wall: nie spodziewaj się po niej tego samego. Jeśli ktoś szuka mocniejszych wrażeń to może najwyżej miksować kodę z tramalem ale nie stosować jej jako substystutu(choć na zejścia dobra). Mojorisin zdaje się że oczekiwałeś innego działania tramca, podobnie do mnei kiedy zapoznawałem się z tematem. Najpierw wydawało mi się ,że tramal nie działam później że słabo aż nagle odkryłem że daje mi fajnego spida i pomimo spięcia mięśni czuję się rozluźniony
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
co do kaca do ja nie dopuszczam nawet do niego, nawet jak sie w nocy budze zeby sie zalatwic to 200mg dozuje rano jak wstaje tez odrazu, tak przez okolo tydzien - dwa pozniej 3 dni malego skreta i miesiac - dwa przerwy :)

ja 1 razem wzielem 300mg kropel i mnie poskladalo ale juz w tydzien pozniej 1g dziennie to standart minimal.
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 749 / 5 / 0
unrealism pisze:
... Następnym razem jak poczujesz, że się zbiera to jak najszybciej wyrzuć to z siebie :) Męczenie jest najgorsze.
Ale jak uda się powstrzymać to uczucie jest bezcenne. Duma normalnie, satysfakcja jak skurwesyn.
I'm broken.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Na mnie tramal za pierwszym razem zadziałał jakoś dziwnie, wdupiłem 400mg z poltramu, pierwsze co poczułem to lekka stymulacja połączona z zimnymi dłoniami i stopami, potem ustało i czułem sie całkowicie trzeźwy, dopiero po półgodzinie weszła właściwa faza, całkiem niezła, ale nieprzyjemnie napięte mięśnie miałem, dojadłem 1mg alpry i zrobiło się milutko. :*) Teraz nie ruszam tramalu bez benzosów.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
kiedyś wrzuciłem 300 retardów i było git, dziś wrzucam dla testów 200 z kapsułek 50tek. Poszedł jeszcze wcześniej estazolam, także jest zamułka, przed chwila difka takze za 15 minut wrzucam. Myśle że bedzie sedacyjnie bo w sumie na to licze. Tak sie pieknie wczoraj zmiażdżyłem mefem że dziś chce tylko przeleżeć dzień słuchając ambientów :D O dziwo po całonocnym mefieniu nie miałem zwała.
Hidden mefedron User
  • 347 / 6 / 0
Polubiłem T po weekendach na mefie, wkręciłem sobie, że wtedy mocniej działa... i mocniej działa :D
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: izrail »
Ja na 1 raz przyjąłem 200 retard (dobrze pokruszonego), podziało porządnie: )
Pare godzinne wystrzelenie, banan na gębie i chęć do działania.
Do tego ostry szczękościsk(pewnie szeroki uśmiech był:P) i swędzenie tez niczego sobie.
Ogólnie pozytywnie.
  • 54 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Charon »
Zastanawiam się ile wziąć za pierwszym razem bo dorwałem dwie butle tramadolu 96 ml . 300 na pierwszy raz będzie dobrze? Dodam , że kodeiny leci 600 średnio co drugi dzień jeśli to ma jakieś znaczenie. Dziś jeszcze koda ale od poniedziałku chce polatać troche na tramie ale butle na razie stoją i czekają grzecznie w półeczce :D
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
weż 400mg, będzie dobrze, trampek jest lepszy niż koda.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
200-250 najwyżej dolejesz. Na początku czasem tylko trochę więcej może oznaczać bełta. Tram działa 10 razy słabiej na receptory opio niż koda, poza tym, że działa na inne (?).

edit:
@up - pewnie - 400 go nie zabije, ale ja bym chyba bełtał przy tylu na start
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.