Od pewnego czasu zauważyłem, dziwne działanie MJ na moja swiadomosc
Fazka nie jest jak dawniej, smiech itp. raczej rozkmina, zamuła, nie nazwałbym tego bad tripem, ale coś na granicy oraz lekkie stany lekowe
Pale to samo zielsko od kilku lat, wiec odpada wina ziolka.
Próbowalem juz czekolade przed paleniem, magnez, przyjemna muzyka, bezpieczne otoczenie, pozytywne nastawienie, wysypianie się długie jednak nic nie pomaga MJ po prostu zaczelo zle kopac....
Czasem rowniez dochodza drgawki, ale mozna nad tym zapanowac :P
Prosze o rady :)
Szparagowy pisze: Pale to samo zielsko od kilku lat, wiec odpada wina ziolka.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Mam zamiar rowniez pic yerbe, mam kilka torebek w szafce wiec czemu nie :)
Zobaczymy jak to wplynie na stan dzialania MJ
Dzieki za pomoc, pozdrawiam :)
PS.Jakby ktos jeszcze mial jakies uwagi, chetnie przeczytam
A na zniwelowanie tych trudnych dla niektórych faz dobre jest jedno piwo przed paleniem, osłabia psychodele i można się śmiać, jak dla mnie to marnowanie potencjału tej rośliny, ale jest to sprawdzony sposób.
Jeśli torebki yerby o których mówisz to takie ekspresowe to wywal je pan fhuj i kup zwykłą yerbę ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
EDIT//
Zajaralem 30 min po wypiciu mate, hmm bania lepsza i weselsza, ogolnie pozytywne stany :D
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.