Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
Opuchlizna zeszla i wszystko jest ok mam tylko mala kropecczke na zylce czyli dealnie mi sie udalo. Ale prawie padaki dostalem bo alpra za pozno wrzucilem i juz bylo grozne...chcialem dzwonic po kareke i naapisac na kartce CLONAZEPANUM I.V i nakleic na czolo :D
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
[quote="elroang"]
chcialem dzwonic po kareke i naapisac na kartce CLONAZEPANUM I.V i nakleic na czolo ]

O KURWA, hahahaha dobre, ja się obkleję karteczkami "fent + mida iv" i jebnę na cyce w aptece, później w przychodni i na pogotowiu i w szpitalu

Jonuś fetyszysto moich szyjnych żył, co Ty mi tu wyskakujesz, że nic o długotrwałych skutkach Ci nie wiadomo? Chyba Ci zależy, żebym dożyła do 27.03, nie? :)

W sumie to dalej nie wiem nic o cięższych powikłaniach po pukaniu kropel, wy się mało o mnie troszczycie!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 268 / 6 / 0
Ja w sumie nawet chyba nie poczulem tego szota... wczoraj o 18.00 zaczelem butle 100ml i do rano poszlo z 2g juz albo wiecej i z 8mg alpra, zajebalem szota z 300mg tramalu i poszedlem spac... zadnego wejscia doslownie nic, jakbym wode wlewal. Tylko mnie telepac zaczelo.

A tak btw niech ktos kto sie zna powie mi czy moge bezpiecznie walic te krople ktore posiadam ich sklad procz tramalu 1ml/100mg to:
* Glycerol - Gliceryna
* Macrogolglycerolhydroxystearat - Niewiem co to jest
* Natriumcyclamat - Cyklamat
* Pfefferminzöl - oleje mietowy (mentol?) niewiem jak przetlumaczyc
* Rizinusöl, hydriertes - Olej rycynowy
* Saccharin-Natrium - Sacharyna (srodek slodzacy)
* Sahnearoma - jakis aromat
* Wasser, gereinigtes -woda

Myslicie ze to niebezpieczne walic w kabel te krople ? mialem duzo innych kropli z innych firm ale te najlepiej smakuja :D

• 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
* Macrogolglycerolhydroxystearat - Niewiem co to jest
haha

najlepiej smakują twoim żyłom ?
love wd

yo, ninja, go !
  • 268 / 6 / 0
nie stary ja je pije ale od czasu do czasu chcialbym zajebac jak dzis z rana i sie pytam czy nic z tych subst mi nie rozpierdoli czegos w srodku, rozumisz

• 1047 / 23 / 0
w sumie to nikt jeszcze od tego nie pierdolnou, może będziemy pierwsi, ku przestrodze tym co nasze szlaki kiedyś przetrą, chociaż my też czyjeś przecieramy- niczym szmata rynsztok.

Piłam ten szit może 3 razy i jest tak wstrętny, że do dzisiaj mi niedobrze i więcej pić nie będę. Z żył przynajmniej nic nie wyrzygam jak mi nie będzie smakowało. W dupkę też jest przyjemnie, ale to nie to samo :heart:

o Macrogolglycerolhydroxystearat e u y o gugle milczą, w chuj tam słodkości w tych kroplach, kurwa, na mój pusty łeb to podnosimy poziom cukru we krwi czyli fundujemy sobie hiperglikemię, hehe, mam to gówno do pomiaru cukrów, glukometr się zwie? Jutro rano zmierzę przed strzałem i po jebnięciu kropel. Hiperglikemia w skutkach za fajna to nie jest, jebie naczynia krwionośne, które pewnie i tak są już pojebane. ALE mogę się mylić, to moje takie filozofie, trzeba mnie zbesztać albo potwierdzić to to.

olej rycnowy stosuje się m in jako środek przeczyszczający ( oho! ) ale pewnie nie iv.

w ogóle samo zdrowie!

"Stosuje się go też w lecznictwie jako środek przeczyszczający. Za takie jego działanie odpowiedzialny jest zawarty w nim kwas rycynolowy, który po uwolnieniu (pod wpływem enzymów trawiennych) z glicerydów wchodzi w reakcję z zawartymi w treści jelitowej jonami sodu (Na+). Tworzy się w ten sposób mydło sodowe kwasu rycynolowego, które drażni błonę śluzową jelita cienkiego, co pobudza jego perystaltykę. Olej rycynowy stosuje się w dawce 1 ÷ 2 łyżek stołowych.

Stosowany jest ponadto w kosmetyce, jako odżywka do włosów suchych. Pomaga w odbudowie łamliwych i wypadających brwi i rzęs oraz paznokci i naskórka wokół nich. Jest częstym składnikiem tzw. domowych odżywek."

czyli domowa odżywka w wersji turbo plus skrzepy!

no, czyli wam nie pozwalam tego ćpać iv chociaż sama pozwolę sobie na eksperymenty ( możecie wysyłać butle do testów ) mi te mydła, skrzepy, oleje, odżywki i cukry i tak już bardzej nie zaszkodzą

proszę o zweryfikowanie moich wypierdzin
one two fuck you!

• 268 / 6 / 0
EE tam ludzie gorsze brazy w ulicy napierdalaja! tylko tramal iv nie robi lepiej niz klasycznie wypity tylko szybciej... nie oplaca sie !

Po drugie wszystkie te kolorowe wyrazy to same plusy! poo´co jesc lyzki stolowe czy smarowac wlosy jak mozna w kanal dac i do tego jeszcze byc haj!
Ostatnio zmieniony 17 marca 2010 przez elroang, łącznie zmieniany 1 raz.

• 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
banszi myszko :heart: te krople są na sacharynie więc nie podnoszą poziomu cukru we krwi. a te makrogolgówno najprawdopodobniej użyte jest jako substancja zagęszczająca.

Sahnearoma to aromat śmietankowy? czy coś takiego.
cyklamat http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclamate to też słodzik. ciekawostka: When cyclamate is taken orally in dogs and rats the result is testicular toxicity. rozpierdala dżdżdżżądra.

mondrale moje kochane. dajecie do kropli nasyconego r-ru węglanu sodu, tramadol wam się wytrąci i ekstrahujecie go chloroformem/eterem/toluenem czy chujwieczym. potem odparowujecie rozpuchol, dajecie wody do iniekcji i kwasu aż się rozpuści wszystko i walicie bez tego gówna! i o ile szybciej można wywołać atak padaki jak podacie 1g w 1 ml wody %-D fuj tramal fuj.

banszi kochanie Ty moje wlewaj to jednak w dupę, bo krew masz pewno gęstszą niż kisielek na mokrej pizdeczce, mniam mniam :-p %-D

zrozumiem jeszcze walenie po kablach utlenionych tabletek na katar, ale nie prawie syropu %-D
elroang pisze:
EE tam ludzie gorsze brazy w ulicy napierdalaja! tylko tramal iv nie robi lepiej niz klasycznie wypity tylko szybciej... nie oplaca sie !
po mimo wszystko bezpieczniej walnąć brauna, gdy po dodaniu kwasku rozpuszcza się tylko on i inne rozpuszczalne gówna dodane przez dila, niz walić krople po kablach, których to walenia skutki nieznane są, a kurewne gówna osadzają się w płucach.

pozdro!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
Tak czy inaczej ktos mi puknal kilka razy, pozniej sam sobie puknelem i jakos zyje, a dalej nie bede pukal tramalu w ktoplach bo sie nie oplaca, zadnego wejscia i tylko latwiej o padake a do tego skutki walenia kropli nieznane.

Sahne to smietana wlasnie tez sie dziwilem dlatego nie przetlumaczylem tego zeby sie przypadkiem nie osmieszyc :D

dzis dostalem butle 100ml oryginalnego tramalu od grünethala ÖD tylko niewime co z tym zrobic w sumie mialem przerwe robic wlasnie... ale co tam oddam pol koledze a 5 gram sam wypije :)

• 1047 / 23 / 0
banszi kochanie Ty moje wlewaj to jednak w dupę, bo krew masz pewno gęstszą niż kisielek na mokrej pizdeczce, mniam mniam :-p %-D
:blush:

I takiej odpowiedzi, jakiej udzielił Jonuś oczekiwałam! Konkret, przynajmniej wiem, że nie te krople trujące nie są :)
one two fuck you!

ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.