i teraz chodzi mi o działanie dopaminergiczne wyłącznie jaka dawke trzeba zapodać?
wiem, że to imao i dodatkowo poruszy noradrenaline i serotonine
wiecie jak w zalezności od ilości mg działa na poszczególne neuroprzekaźniki?
pozdrawiam
Będę próbował zdobyć to od mojego doktorka, ale mam obawy że lek nowy i doktorek nie będzie nawet wiedział o czym ja kurwa mówię. Mogli byście dokładniej opisać jak wy to wyłudzacie od swojego konowała? Co im mówicie, że zgadzają sie na leczenie tym lekiem?
W moim przypadku wszystkie ssri/snri/ssre/moklomebid okazały się chuja warte, a bez czegoś na depresje to nie za ciekawie widzę swoją przyszłość (między innymi jest spore prawdopodobieństwo zaćpania się na śmierć)
ceny od ok. 3zl na refuncdacje (bez to ok 15zl)...
kup na necie, przciez pisza wszyscy ze szansa wyludzenia jest bliska ZERU - przeczytaj wątek!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.