Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Sorry za OT, ale też zauważyliście, a raczej poczuliście, że wszystkie przesyłki z MO, bez względu na zawartość, pachną tak samo? Dla mnie to jest przyjemny zapach etnobotaniki ]
Cały czas o tym mówię :D i dla mnie to nie pachnie ziołami, jakąś chemią, co dziwniejsze jedna z tabletek, witamin czy czegoś, ma podobny zapach czy smak, ale nie mogę zlokalizować, bo nie chce żadnej z nich po kolei lizać :p
Ale powój mają przedni jak i resztę produktów też, które do tej pory miałem okazję spróbować. ;)
To będzie mój pierwszy trip z LSA i z poważnymi psychodelikami. I tu się zastanawiam czy to będzie dobre na pierwszy raz? Jaka dawka żeby się nie rozczarować? Czytałem kilka stron wstecz tematu, mam za za sobą też FAQ i inne wątki w Powojach.
Trip planuję z kumplem dlatego dwa opakowania, w MO teraz jakoś nie ma tych tańszych nasion/ekstraktów w większych ilościach.
Im więcej czytam tym bardziej nie wiem co tu zrobić
Panowie i panie, mam mały dylemat. Niestety większość nasion w MO jest teraz niedostępne i szukając ratunku trafiłem do szamanszopu a tam mają Morning Glory 2op. za 40 zł.
To będzie mój pierwszy trip z LSA i z poważnymi psychodelikami. I tu się zastanawiam czy to będzie dobre na pierwszy raz? Jaka dawka żeby się nie rozczarować? Czytałem kilka stron wstecz tematu, mam za za sobą też FAQ i inne wątki w Powojach.
Trip planuję z kumplem dlatego dwa opakowania, w MO teraz jakoś nie ma tych tańszych nasion/ekstraktów w większych ilościach.
Im więcej czytam tym bardziej nie wiem co tu zrobić ]
Ja też jako pierwszą styczność z powojem zaaplikowałem ten ekstrakt. Nie wiadomo tak naprawdę ile LSA jest w tych kapsułkach, ponadto podobno z partii na partię ta ilość jeszcze potrafi się różnić, a na dodatek z osobnika na osobnika intensywność przeżyć może się jeszcze delikatnie różnić. Tak jak pisałem, ja wziąłem 2 kapsułki na raz i działanie poczułem wyraźnie. Jak się nie boisz nudności to możesz wziąć od razu 5. Ale i tak nie wiesz, jak to na Ciebie podziała, w przeciwieństwie do nasion, gdzie dawkowanie jest pewne i w miarę przewidywalne.
Opisz potem przeżycia.
Planuje wziąć 10g zmielonych pomieszanych z jogurtem i po godzinie wypić sok z czarnej porzeczki, oczywiście na pełny żołądek. Czy to wystarczy? Na mdłości przygotuje się nabitą lufką ;-)
2. Daruj sobie porzeczkę, a 10g powinno Cię zadowolić. Zmiel jak najdrobniej. Zioło w ostateczności, lepiej przeleż. Pierwszy trip najlepiej mieć czysty, bez dodatków.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Dzięki za odpowiedz WawaEndrju i pindyjski, zastanawiam się jeszcze nad tą odmianą, kupować? W FAQ pisze że psychoaktywna to niby powinno działać, ale chce się upewnić co by nie wywalać kasy na gówno.
WawaEndrju pisze: Ja też jako pierwszą styczność z powojem zaaplikowałem ten ekstrakt. Nie wiadomo tak naprawdę ile LSA jest w tych kapsułkach, ponadto podobno z partii na partię ta ilość jeszcze potrafi się różnić, a na dodatek z osobnika na osobnika intensywność przeżyć może się jeszcze delikatnie różnić. Tak jak pisałem, ja wziąłem 2 kapsułki na raz i działanie poczułem wyraźnie. Jak się nie boisz nudności to możesz wziąć od razu 5.
podróżuję w mojej głowie...
Kupuj w sumie jakie chcesz, na razie nikt się nie wypowiadał o znaczących różnicach w sile tripu. Ja bym kupił purpurea.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.