xzx
No i strzykawka koniecznie musi być 100 ml. Tyle teorii. To jest wg mnie najszybszy i najskuteczniejszy sposób filtracji. Sprawdziłem to aż zbyt wiele razy aby się przekonać o skuteczności w/w sposobu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Piękne ]
robisz to tak:
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 22#p547922
CANNABISZ pisze: Jestem nowy jesli chodzi o antka choc z opiatami mialem znaczocy kontakt.Mam kilka pytan odnosnie.Bylbym wdzieczny za pomoc...
-Jaka iloscia wody zalac 10 zproszkowanych tabletek antidolu?
-Woda ciepla czy zimna moze letnia?
-Jak dlugo trzymac w zamrazalniku (lodowce)
WIELKIE SORKI jezeli nie ten dzial
Pytanie drugie - Nazwa tematu "Skuteczność ekstrakcji metodą cold water".
PS Od tego czasu powiedziałem sobie: Nigdy więcej kodeiny z Antidolu 15!
Drugs & PFK KOMPANY
Żyj muzyką!
theAro pisze:PS Od tego czasu powiedziałem sobie: Nigdy więcej kodeiny z Antidolu 15!
Btw. najlepiej rozpuszczac antka w ciepłej wodzie 40-45C bardzo szybko się piguły rozpadaja i nie trzeba nic kruszyc..
Micklen pisze: EE Pierdolenie... antek jest okej.... i racje mają Ci co piszą że ubytek objętosci początkowej ilosci wody wyrazony w % równa się stracie kody... dlatego tak bawią mnie jakies opisy ekstrakcji za pomocą 20 czy 30ml wody... o ile pamiętam w papce zostaje ok 7ml wody (na 1 paczkę) czyli jesli uzyjemy 20ml tracimy dobre 33% kody. wystarczy powtórzyc to 2gi raz i strata zmniejsza się do ~10% można zaakceptowac ;D Dlatego też w tzw. ekstrakcjach ciecz-ciecz najczesciej stosuje się min 3 krotne przemywanie... ale to juz inna bajka.
Btw. najlepiej rozpuszczac antka w ciepłej wodzie 40-45C bardzo szybko się piguły rozpadaja i nie trzeba nic kruszyc..
Hurra, diese Welt geht unter
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.