4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
No więc po miesięcznym mefieniu mieszanym okazjonalnie z innymi alfa-a.k. , mam ból przy jedzeniu chrupkich, ciepłych i zimnych posiłków... tworzenie sie próchnicy, związane jest to z suchością w ustach po stymulantach... zęby myje 2 razy dziennie i płucze płynem z amino-fluorkiem, a jednak mef wygrał walkę z zębami..... widać mam słabe geny albo za dużo cukru wpierdalam :-D . ktoś jeszcze miał na cyrografie taką niespodzianke, od pana Mefistofelesa ? ;] ....
  • 149 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
ja mam pęknięte dwa zęby po od mefa,i to na pewno nie od szczękościsku.
  • 193 / 6 / 0
U mnie po po pierwszych kilku miefieniach, kiedy zrobiłem sobie (przymusową) przerwę, zęby zaczęły boleć mnie w następujący sposób - dolne prawe 6-7-8ki (tak jakby się lekko ruszały i były w nich dziury na raz, zupełnie nie mogłem tą stroną żuć). Bardzo mnie to zmartwiło i już planowałem odwiedzić dentystę, kiedy nagle 2 dni później ból z prawej dolnej strony zniknął, a za to pojawił się (dokładnie taki sam) z lewej górnej.
Co kilka dni kombinacja bolących zębów się zmieniała (nigdy nie bolały w 2 miejscach na raz), więc wyszedłem z założenia, że albo mam wszystkie zęby do wymiany %-D , albo to jest coś innego.

Wszystko zupełnie przeszło po 2-tygodniowym odstawieniu.
zęby myje 2 razy dziennie i płucze płynem z amino-fluorkiem
zęby myję w zasadzie 1x dziennie (rano) - czasami wieczorem gdy mam potrzebę taką
Ja zęby myję po 2 minuty, po każdym posiłku (min. 3-4 razy), każdego dnia, a jak nie mam dostępu do szczoteczki, to wpieprzam gumę w ilościach hurtowych, brudasy! :-p ;-)
Universal truth is not measured in mass appeal
  • 481 / 5 / 0
może nie pęknięte ale ukruszone solidnie,co do takich bóli to też tak miałem że bolały na zmiane %-D kilka dni po odstawieniu bóle mijają.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Byłem dziś u dentysty na kontroli po ponad roku nieobecności (a cały rok zdarzał się mef od czasu do czasu) i wszystko git. Żadnych ubytków ani niepokojących zjawisk nie odnotowano. A dotychczas przy wizytach, rok w rok, zawsze musiałem trochę waluty zużyć na łatanie jakiegoś skubańca. Czyli chyba jakoś tak strasznie mef nie wali w zęby, a moim przypadku to mogę nawet wysnuć wniosek (wątpliwy naukowo, ale zawsze), że pomaga :D
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 1 / 0
.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
A mi się wydaje, że chodzi o kilkugodzinne zgrzytanie zębami podczas sesji mefienia :-)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 149 / 1 / 0
.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
To Ci zazdroszczę w takim razie :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.