Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż choruję na epilepsję, nigdy się nie kwasiłam ani nie grzybiłam.
Wiadomo że LSD może wywołać atak padaczkowy, jednak czy jakiś epileptyk ma doświadczenie z kwasem?
To samo z grzybami (doradzono mi że zanim się skwasi, lepiej wcześniej znać efekt grzybowy)
Nie mam zamiaru niczego brać, dopóki mam jakieś wątpliwości, bo nie chcę być potem rośliną ze zmiksowanym mózgiem :P
Więc, jakie jest ryzyko, czy może mam zostać do końca tylko przy zielsku?
i długo długo dochodził do siebie + potem kilka dni w szpitalu. w sezonie na grzyby zjadł 40 łysiczek, nawet nie pomyśleliśmy, że kilka miesięcy wstecz miał atak padaczkowy. zero efektów negatywnych. przyznał , że wyniki sie poprawiły. z drugiej strony chłopak jarał co tydzien - i jara spore ilości baki, więc nie wiem czy ta psylocybina to fart, czy może coś wniosła w ogólny stan.
doustnie = 0.25 mg winianu. Zażyte po rozcieńczeniu w 10 cm3 wody. Bez smaku. 17:00:
Początek zawrotów głowy (...)[/i]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Przeniesiono — CAF
Jak bierzesz ze znajomymi, którzy nie wiedzą na co chorujesz to radziła bym Ci ich uprzedzić, a gdyby coś się stało i tak jak piszesz- przyjechała by karetka to konieczne jest uprzedzenie ich co zażywałeś żeby wiedzieli jak Ci pomóc.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.