Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gal Anonim »
Odnośnie skuteczności nauki po efie to się dowiecie jutro. Chociaż przyznam szczerze, że 70% czasu opierdalałem się, a te 30% jeśli nie zawyżam to było kucie.
Pożyjemy zobaczymy, ale nie czuje, żeby mi ze łba wyleciało to co wykułem wczorajszej nocy.
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 7 / 0
Bo efedryna ma znacznie szerszy potencjał do nauczania i trzymania wyuczonego w pamięci niż np. amf czy inne stymulanty (po amf wyuczone się trzymało w głowie póki amf pływało jeszcze w krwiobiegu), choć szczerze powiedziawszy zbyt wiele stymulantów nie próbowałem...

4-FA jeszcze dobrze wpływało na zapamiętywanie, ale z tego co dobrze pamiętam ;-), również krótkotrwale...

Pozdro
:heart:
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gal Anonim »
Oj chyba lipa będzie. Wyników brak, ale jeszcze 2 poprawki jak cos a zostalo mi troche tych tussi. Jutro tez zaliczonko cw z calego semestru. Nie wiem czy jest sens zarzucac tussi, skoro od teraz do 21 ukam, a po 9 z kolezka kopcim ze smartshopu costam. Nie wiem co, ale opisze jak sie podobalo.
Btw. jesli ktos teraz jest i potrfi mi powiedziec za le mniej wiecej zacznie dzialac tussi jak zarzuce (bo szczerze mowiac sam nie odczulem gwaltownego wejscia, a tylko w nocy spac sie tak mocno nie chcialo). I czy da rade kimnac jak teraz zarzuce powiedzmy 6-8 i zajaram legalny syf kolo godziny 9-10. Wazne bo z ranca mam to zaliczenie, a pospalbym se tak chociaz 6 godzin. Odp. szybko człowieku dobrej woli.
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 7 / 0
Tussi jak i czysta efedryna rozpoczyna swe działanie we krwi po ok. 30 minutach, pełne rozkręcenie psycho-fizyczne zaczyna się po ok. godzinie od połknięcia...

Ze spaniem może być ciężko, najlepiej jakbyś miał difenhydraminę (w PL jest w Apap Noc) albo prometazynę (Diphergan), wtedy 25mg jednego albo drugiego powinno znacznie ułatwić sprawę...

Zaznaczam, że jakiekolwiek MJ lub mieszanki będą działać zauważalnie krócej...
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ostatnio pytając w aptece o " Tussidex ", Pani Farmaceutka źle usłyszała i wytypowała w komputerze nazwę " Tussipect ", mówiąc, że jest dostępny bez recepty .

Tak tylko informuję i jakby się popytać to na pewno można bez recki wyrwać .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 44 / 1 / 0
mam okolo 900 mg czystego chlorowodorku efedryny,takiego jak uzywa sie do receptury aptecznej....
jakbyscie go skonsumowali na moim miejscu?bo kurestwo jest takie gorzkie ze chyba bombke zrobie.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 234 / 7 / 0
@ aGDZIEjestBRAWORKA

Skoro masz dostęp do czystego chlorowodorku, to myślę, że powinnaś mieć również i do wagi z dokładnością do 1mg ;-).

A wtedy odmierzamy 30-50mg (w zależności od potrzeb i celu - bo są i tacy co walą po ponad 150 :-/ w celu rekreacyjnym), zakapsułkować jeśli masz jakieś, ewentualnie odmiorzoną dawkę na język i szybciutko popić czymś cierpkim/Pepsi... ;-)

EDIT.

Jeśli masz dostęp do wagi nawet 0.1g to też przecież możesz to wykorzystać.

Pozdrawiam.
  • 44 / 1 / 0
dziekuje bardzo za odpowiedz...
widze ze musze zjesc znacznie mniej niz mialam w planach:)
jeszcze raz dzieki.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 234 / 7 / 0
Nie ma sprawy... ;-)

Dla mnie dawki efektywne są następujace:

Nauka: 30-50mg (na godzinę przed)
Treningi: 30-60mg (na godzinę przed)
Redukcja wagi: 30mg rano, 30mg po południu. (po okresie 10-14 dni dawkę można troszkę zwiększyć w okolicach +10-15mg gdyż tolerancja da o sobie znać... Po okresie 1-1.5 miesiąca należy zrobić okresowo taką samą przerwę w cyklu ponieważ efedryna się "dezaktywuje" i dalsze przyjmowanie jest bezcelowe)

Te wytyczne są dla osób które nie mają tolerancji na w/w substancję ;-).
  • 5 / / 0
Ja ubolewam nad wycofaniem efki ze sprzedazy bez recepty. Czasem zima jak bylam chora i dostawalam jakies antybiotyki na recepte oczywiscie, to wykupujac prosilam o tussiego i bez problemu dostawalam %-D chociaz... raz dostalam w syropie (zawsze w tabletkach mialam) i wypilam pol buteleczki i nic, dopilam jeszcze... jak nagle mnie kopnęlo, takiej paniki dostalam strasznej i czulam, ze wybuchne! Tesknie za tym :rolleyes:
"It doesn't hurt me.
You want to feel, how it feels?
You want to know, know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal I'm making.
You, you and me."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.