Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Zastanawia mnie natomiast jakbym w towarzystwie co nie miało styczności z mj, wypadł przypalając joincika do browarka. Nie wiem czemu ale po tej przerwie alkohol to już nie to samo, a nie wiem czy osoby te nie ulegają mediom i czy nie wyglądałbym na "ćpuna"
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Nie sprawdzisz - się nie dowiesz.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 83 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2010 przez takietamkonto91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Jeśli startujesz w konkursie na najgłupsze pytania to jak dla mnie nagrodę masz już gwarantowaną.Czekam na więcej.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
91zozol pisze:
Myślę o zamiarze testu, i nasuwa mi się pytanie może nieodpowiedni temat i dział ale tutaj pewnie tez znajda sie doświadczeni, jarać joincika normalnie w barze czy schować się do kibelka?
No nie mogę z człowieka. Czy w naszym zacnym kraju posiadanie dragów (MJ poniekąd TEŻ) jest legalne? NIE! Więc afiszowanie się z paleniem nawet głupiego joincika jest skrajnie debilnym pomysłem, bo raz może Ci się udać a innym razem trafisz na super doświadczonego barmana/ochroniarza i "pieski nasiusiają Ci do butów". Ale Twój wybór, co ja się produkuję.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 83 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2010 przez takietamkonto91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
[quote="91zozol"]
ale pewnie i to glupi pomysl ]

No.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.