PS. firefox niestety nie poprawia błędów w interpunkcji, z którą mam nie małe problemy.
- Wykrzywienie postrzegania czasu.
- Wszechogarniająca zieleń wiosennego lasu była zajebista.
- OEVy w sumie lekkie.
- CEVy całkiem niezłe, ale gówno przy kartonie z LSD który jadłem.
- Uczucie piękna dobiegające z prawie wszystkiego z czym wchodziłem w reakcję.
- Totalny nieogar. To chyba najsilniej odzczułem.
x = x
(40 mg doustnie)
patrz 20mg +
- nadmierna stymulacja (dreptanie w miejscu, chęć przebywania w ruchu)
- uczucie zimna-ciepła na przemian
- utrata ego
- lekki szczękościsk
- ból głowy na zejściu
- bezsenność do 10 godzin po zażyciu
- błyski światła pojawiające się "zza pleców"
xzx
xzx
Wiedziałem, że skręt to nie najlepsze s&s (
I wiesz co Ci powiem, jakbym był teraz na skręcie i miał 2c-e to znów bym to zrobił.
xzx
2C-E potrafi wyciągnąć wszystkie brudy z psychiki a, że ty masz w niej pewnie troszkę napierdolone (z racji skręta oczywiście, nic do ciebie nie mam także no offence) to 2C-E nasiliło twoje strachy i nieprzyjemne odczucia.
W twoim przypadku chyba lepsze byłoby LSD które podobno dobre jest na skręta i ogólnie jest przyjemniejsze w działaniu niż 2C-E (w moim odczuciu). Niestety z dostępnością wiadomo jak jest.
Miłej zabawy
siny, zielony, oczy jak słoiki. dead man walking.
a po 4ech godzinach. uff, przeżyłem
i znowu
i to bez skręta.
ale horror i tak się często się zdarza.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.