a ja zamówiłem dzisiaj takie :D . co myślicie da rade??
polecam najprostrze rozwiazanie tzn udac sie na najblizszy dworzec pkp i kupic mini bongo za 29zł.
Jest konkretne.Moj koleżka kupił takie chyba z dwa lata temu i ma je do dnia dzisiejszego.Jezeli macie w swoim miescie skle CHROM to tez polecam z niego bonga. ;)
Właściwie to jaka różnica jest między akrylem a szkłem? Akryl jest bardziej kruchy czy coś? W paleniu chyba nie ma żadnej różnicy nie?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.