Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
To teraz się "Babcią" nazywa takich ludzi :P

Tak w ogóle wiecie o jakiś nowościach na polskim rynku mocnych leków przeciwbólowych?
, bo w to, że w końcu puszczą w obieg lizaki to już nawet nie liczę, a fajna sprawa, bo jak jestem na uczelni i mnie łapie ból przebijający to nie musiałbym do kibla iść i dawać majkę w żyłę, czy w ramie tylko legalnie , normalnie lizak. Widziałem na jakieś stronie w grudniu, że do obiegu w Polsce dopuszczają "podobno" zajebiście działający przeciwbólowy lek połączenie oksykodonu z naloksonem, ale nie podali nawet nazwy, a mój anestezjolog nic o nim nie slyszał ; /
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010 przez Vai, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Swojego czasu jak miałem plasterek, pożułem sobie i pół h później wciągnąłem różne legale (Koko ze smartszopu) na koncercie. Co było najciekawsze (ale jednocześnie najbardziej niebezpieczne) - przez cztery godziny zero, dosłownie zero odpoczynku (ale ofkoz picie wody i siusianie normalka). Zero zmęczenia, radość i w ogóle spokój ducha - miodzio (podejrzewam, że nie uzyskam tego samego klonem pod językiem przy ładującej się pigule, ale będę próbował, jako że z klonem jeszcze spotkania nie miałem). Następnego dnia jednak masakra - budzę się, podnoszę rękę a tu zdrętwiały flak uderza mnie w twarz %-D obie ręce zdrętwiałe, mięśnie boleśnie skurczone. ruchy trochę jakbym miał do barku przyłączone dwa długie gumofilce z przegubem. Albo jak w tym Harrym Potterze filmie, co mu koleś z ręki gumę zrobił chcąc nastawić kość. Nie wspominam już o tym, że wieczorem żułem więcej i zerwało mi świadomość przed kompem i generalnie nadal nie mogę się nadziwić co się dzieje w głowie, mózgu i w ogóle u osoby z zerwaną świadomością :D
Do czego jednak zmierzam: Właśnie do tego, co się dzieje gdy świadomość jest urwana (opioidowo albo benzodiazepinowo, choć to nie ten temat, to też pytam :) ) jak i jak bardzo niebezpieczne było takie poczucie braku zmęczenia i w ogóle w połaczeinu ze stymulantem, jak i w jaki sposób (duża dawka kody + stymulant?) osiągnąć tą "beztroskę" (mimo iż na stimsach czy euforiantach bariery same znikają, to jednak zostają paranoje etc - co na to najlepsze, benzo, opio, gbl? co najmniejsze skutki uboczne, co najskuteczniejsze?). To zdrętwienie trwało bity miesiąc, dopiero po dwóch tygodniach udało mi się utrzymać długopis w dłoni i pisać. Dość kompleksowe uszkodzenie mięśni.

Ogólnie po jakichś dwóch tygodniach czy miesiącu i pięciu plastrach skręt był, cóż, był. Ruszyć się nie chciało, a nawet leżenie było po prostu męczące. Kodą jakoś zszedłem z dawek i poszło, ale tak czy siak - ciężko było powiedzieć sobie nie. Choć tak naprawdę... łatwiej niż mefedronowi.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
300 czyścicielka + paczka kotka nową metodą, wszystko to upchane w 12 centach, w pompce 10 z igłą 0.8, podane bardzo szybko wywołało stan ekstazy, trwający ponad 10 minut. Jak to dobrze mieć niską tolerancję. Podajemy szybko by zdążyć wyjąć igłę. Szybkie podane nie zalecane dla mało doświadczonych użytkowników ze względu na duże ryzyko wystąpienia depresji układu oddechowego, lepiej podać powoli igła 0.5 czego skutkiem będzie stopniowe narastanie działania euforycznego. Jest po prostu cudownie.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
nooooooooł fjuuuuczer for juuuuuuu!!!!!! %-D

Jon, aż nie wiem co napisać :D Taki uroczy, taki mądry, a taki ćpun! I jeszcze takiego smaka robi, ja nie wiem... Aj kil ju!

Ej a fenta gotowego do strzału takiego w pompie z kotem to ile można 3mac? Jakbym sobie przygotowała taką mixture to ile ona może leżeć? Fent trwalszy od kota jest? Wiadomo, że kot bardziej zakwaszony by był, fentasiowi to nie przeszkodzi?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Kotek się do pefki utlenia dość szybko z tego co mi wiadomo.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
wiem, ale jak się mocniej zakwasi to dłużej się kot trzyma ( i mocniej szczypie w bata, heh ) i właśnie muszę wiedzieć czy mam 2 czy 5h od przygotowania, a może nawet nie godzinę?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 2013 / 84 / 0
Fentanyl z kotem to cos zakurwistego, sam fent w sumie tez. Spokojnie moge napisac ze jest lepszy od helu, mi sie bardziej podoba dzialanie f niz h.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
no fentanyl bije na łeb wszystkie inne opio. mój number one na liście. nic się do niego nie umywa, skręt po nim też hahahaha
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 989 / 35 / 0
A metkat (iv oczywiście) bije na łeb wszystkie inne stymulanty. Mój number one na liście (stymulantowej). Nic się do niego nie umywa. I nie ma zjazdu, hahahaha.

A w połączeniu z fentasiem to szczęście w czystej postaci.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Pamietam pierwsze strony tego watku jak wiele (a moze jedna, dwie, nie pamietam) osob pisalo jak to fenta hujowo dziala, ze sedacja sama, brak euforii. Nie wiem kto to pisal i czy w ogole bral fenta czy pisal teoretycznie tylko. Nie bralem fenta i nie zaluje. Znaczy bralem 2 razy po ~700 mikrogramow (jak sie kurwa robi skrot od tego, to krzeselko odwrocone?), ale cos zjebalem przy zuciu %-D . Iv tez zajebalem przed zuciem, ale huja poczulem. Moze i lepiej. Nie, na pewno lepiej. Przynajmniej nie musze wiedziec co stracilem hehe. I nie piszcie mi: zaluj ;-) .
ODPOWIEDZ
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.