4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: tygrys »
Mefa wrzucałem 3 dni temu a wczoraj trochę Ivory Wave i właśnie zauważyłem że tak centralnie przed oczami widzę pólprzeźroczyste plamki które tak dziwnie fluktuują (jak po jakiś halucynogenach) i układają się tak jak bym widział tunel i leciał nim do tyłu. Nie podoba mi się to, nie miałem nigdy czegoś takiego. Początkowy zachwyt mefem mija mi i jakoś łapie dystans. Jeśli mef powoduje takie efekty uboczne (+ zanik apetytu, brak snu, szczękościsk i miazgę w nosie) to zaczynam się zastanawiać czy skórka jest warta wyprawki. 2 dni temu dopuściłem się zdania "to jest drag mojego życia" i inne wychwalania pod niebiosa, ale właściwie teraz mi za to głupio. Pierdoliłem trochę głupoty, bo teraz jakoś łapie dystans i coraz trudniej jest mi zrozumieć co mi strzeliło do głowy że tak napisałem.
W każdym razie coś jest nie tak z tymi oczami i czuję że to sprawka mefa.
Uwaga! Użytkownik tygrys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
tygrys, zapewne masz zwykłe męty ciała szklistego oka, być może niedługo zauważysz także śnieżenie optyczne i inne ciekawe zjawiska, do których prowadzi stosowanie używek %-)

tygrys, zapewne masz zwykłe męty ciała szklistego oka, być może niedługo zauważysz także śnieżenie optyczne i inne ciekawe zjawiska, do których prowadzi stosowanie używek %-)
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
HEDoff pisze:
A co do tego śnieżenia....próbowaliście w ogóle jakoś to leczyć ??
Ja "wyleczyłem się" grzybami, tzn po grzybowym tripie objaw ten zupełnie minął, ale nikomu nie polecam takiej metody, bo przeciez równie dobrze mogło mi się pogorszyć.
High, how are you?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nielsen »
jeśli chodzi o meph to nadal jestem w stanie dopuscic sie zdania, ze jest to moj ulubiony narkotyk :P Zostal on zazyty przeze mnie wieele razy, laczony z alko i za kazdym razem z MJ. Tylko raz wystapily problemy ze wzrokiem, kiedy to w 3 dzien wciagania z samego rana poszla kreska (ok 65mg). Obraz byl taki, jak nagranie z kamery bardzo pijanego kamerzysty, problemy z chodzeniem, trzeba bylo sie trzymac scian korytarza zeby otworzyc drzwi kumplowi, ktory uratowal sytuacje - kazal mi siasc i zaczal ze mna rozmawiac. W tym momencie pomieszczenie sie zrobilo o wiele wieksze niz bylo, ale to przez chwile. Potem wkret w rozmowe, piwko i powrot do typowej mefedronowej fazy :) cala ta nieprzyjemna sytuacja trwala moze ok 10- 15 min (11 rano) potem jeszcze na rozsadnych dawkach moja mefedronowa przygoda trwala do 2 w nocy i bylo jak zwykle niesamowicie przyjemnie :) Mysle ze jesli cos sie robi z glowa to mozna uniknac takich skutkow
Uwaga! Użytkownik nielsen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
U mnie już przy 200mg sniffem problemy odrazu sie pojawiaja. I to nie wazne czy naraz czy w 2-3 dawkach w odstepach godzinnych. Chwiejny krok i problem ze zlapaniem ostrosci, zaciskanie powiek przed kazdym spojrzeniem na telefon zeby cokolwiek zobaczyc ;-)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2010 przez ripperg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Te problemy ze złapaniem ostrości są całkowicie "normalne" o ile można to tak nazwać, po prostu masz bardzo rozszerzone źrenice co po mefie jest normalne ;-)
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vosamos »
CzerwonyJakCegła:
Te problemy ze złapaniem ostrości są całkowicie "normalne" o ile można to tak nazwać, po prostu masz bardzo rozszerzone źrenice co po mefie jest normalne
Ten rozmazany obraz to raczej efekt oczopląsu.
Oczopląs występuje także podczas szczytowania (zgadza się, dziewczyny?)
zaś zajebiście intensywny jest podczas szczytowania w stanie
namefedronowania ;)
Cudny widok!!!
  • 27 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: ladygaga »
[quote="vosamos"]
Ja podobno mam oczopląs podczas szczytowania...... :-D Nie widziałam nigdy jak to wygląda ponieważ nie jestem w stanie skupić wzroku w tym momencie :-D Za to mój mężczyzna jest zachwycony widokiem mojej twarzy :cheesy: Ja za to uwielbiam, gdy już złapię ostrość widok jego zozanielonej miny:-) To na prawdę wspaniałe uczucie kiedy Twój mężczyzna patrzy na Ciebie jak na Miss World ;-)
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Bzdura. Nie węszyłem jeszcze mefedronu, ale rozmazany obraz życia miewałem po dropsach, spidach i całkiem niedawno po 4-HO-DET. Jak się dobrze najarałem - także. I raczej to oczopląs nie był. Nieruchome patrzałki wpatrzone w lustro. Tak to jest po substancjach majstrujących przy neuroprzekaźnikach odpowiedzialnych za podstawowe funkcje życiowe :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
ja ogólnie mam słaby wzrok, na codzień, póki co na mefie nie miałem problemów z widzeniem. a Wy te problemy macie caly czas podczas jeżdzenia na mefie czy jak?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.