Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
amfetamina, efedryna i pseudoefedryna powodowaly impotencje, ze nawet do glowy by mi nie przyszlo, zeby szukac milosci cielesnej ;)
Właśnie że po fecie mi się chce :cheesy:
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
po fecie jest okrutne ciśnienie na seks
gorzej z działaniem pajtona ;)
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
doc i mda.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Fenyloetyloaminy na seks? Jak dla mnie to troche marnowanie fazy, aczkolwiek euforia moze byc duzo wieksza.
Ja w takim stanie zdecydowanie wolalbym poogladac fraktale i wyginajaca sie podloge.

Trawa, pixy jak najbardziej, fenylo jest zbyt wizualne. Ale oczywiscie to tylko moje zdanie.
Feel free. Of me.
  • 4024 / 375 / 953
A pixy to co, nie fenylo zasadniczo ?

W kwestii oglądania fraktali i seksu - czyżby jedno drugie wykluczało ;-) ? Jak dla mnie ogólnie po psychodelikach dotyk potrafi visuale nakręcać nie gorzej niż muzyka.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2497 / 50 / 0
Jak juz setny raz widzisz te fraktale, to juz nie sa tak interesujace, jak za pierwszym razem ;) i mozesz skupic sie na innych wlasciwosciach substancji
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Jak juz setny raz widzisz te fraktale, to juz nie sa tak interesujace, jak za pierwszym razem ;) i mozesz skupic sie na innych wlasciwosciach substancji
Ta a pod koniec dobrego seksu, tuz przed orgazem dopalic DMT %-D
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
i zejsc na atak serca, albo wylew :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1317 / 234 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
Zadi pisze:
rejestr pisze:
Bromo-dragonfly %-D
fpytkę ]

To jest w 100% możliwe, to działa, pod warunkiem podkręcenia np. trawą. Bo po br-dfly nie ma się ochoty na seks. Ale nie ma też impotencji. Za to częściej i więcej można.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Po b-df'ie seks wyglądał podobnie jak po fecie w moim wypadku... Tylko ochota mniejsza była.
Tzn chęci pojawiły sie w trakcie ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.