Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Alkoholizm to powolanie!
mgr pisze: @Antyblysk
Nie wiem jak robią to ci którym się udaje. Wiem natomiast że każdy opioidowiec potrafiłby by brać na sportowo, pytanie tylko jakim kosztem, jak długo.
Dla mnie byłby to swoisty masochizm, lizanie loda przez szybke, jak napisał Blu życie na wiecznym dupościsku w oczekiwaniu na nagrodę czy raczej ulgę. W moim przypadku nie do przyjęcia. Jestem na to za słaby.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
przy obecnym trybie używania opiatów (raz na dłuższy czas kilka dni używania) tolerancja przy pierwszym wzięciu nie robi problemu, oczywiste jest, że spadła od czasu stałego brania, jednak nie do pierwotnego poziomu. przy drugim już wzięciu jest tak wysoka, jak przy dawnym trybie, utrzymując się przez kolejne dni na jednakowym poziomie.
b) jeśli chodzi o chęci:
ciężko jest z tym okresem pomiędzy kolejnymi 'przypadkami', ochota rośnie z każdym przygrzaniem, zamiast spadać skupiona na chęci sportowego używania. najlepszym wyjściem okazało się ograniczanie z zewnątrz - sterować sytuacją tak, by samemu sobie uniemożliwiać kolejne święto z opio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.