Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: smokemaster »
A Was też susz nie bierze?

Ja już nie wiem co o tej SD mam myśleć. Naczytałem się takich dobrych opinii...

Ale fakt, to TYLKO susz, słabizna. Zrobię ekstrakt to sprawdzę czy coś to mi da.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Susz działa na mnie elegancko.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 11 / / 0
1. Ile suszu jarasz dla dobrego efektu?
2. Czy "ćwiczyłeś" receptory?
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: BTW - nie musisz informować każdego, z kim korespondujesz
  • 228 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautic »
Na mnie susz na początku działa "subtelnie" niby coś się działo ale do końca ciężko było wychwycić to działanie. Teraz porządne nabicie bonga jest wstanie zgotować mi całkiem niezły trip.
Oida ouden eidos.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No jaki czas paliłem susz, potem bawiłem się ekstraktami, teraz jedno porządne nabicie bonga suszem starczy, żeby mnie nie było.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 120 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: adzik74 »
Palić z fajki wodnej- polecam, susz klepie, tylko naucz sie palić- może byc tylko lepiej
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Tak, tak wyciskać oczywiście że wyciskać. Niemniej łatwiej odcisnąć dokładniej z większych kawałków ;)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mpfreex »
Bardzo intrygujaca roślina. Widzialem gdzies przepis na ekstrakcje na patelni z tego co pamiętam;)) nie wiem czy aby przypadkiem nie był w nim jakis łatwopalny rozpuszczalnik?
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mpfreex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Był. Więc trzeba dobrą wentylację przy takiej zabawie.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 11 / / 0
Chyba zrobię z tych wszystkich 15 gram ekstrakt. Mam kilka pytań w związku z jego spaleniem ;)

1. Czy wystarczy jeden buch żeby totalnie odlecieć?
2. Jak długo utrzymuje się taki stan?
3. Na ile dobrych tripów wystarczy mi ekstrakt zrobiony z 15 gram suszu?
4. Zrobię to na izopropanolu. Macie jakieś sugestie do ekstrakcji. Może znacie jakiś lepszy sposób ekstrakcji z wykorzystaniem IPA od tego, który podałem w jednym z pierwszych moich postów w tym temacie.

Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.