Nie tknę mefa, póki nie będę miał choć trochę pewnej metody na zjazd.
wbrew pozorom zjazd nie jest taki tragiczny dla psychiki, przynajmniej czlowieka troche ograniczy od czestogo stosowania, a potencjal uzalezniajacy jest potezny...
tak wiec zalecam przyjac to na klate - poprostu odpoczac i wyspac sie... ^_^
electrofreak pisze: nie mam zjazdów po amf, po mdma świetny humor następne kilka dni, ale jak schodzi mef to jest tragedia; uczucie pustki i jakby chciało się rozpłakać
kumpel polecał zapić browarami i u niego daje radę, ja nie piję, więc spróbuję gbl
szkoda ze nie mam neuroleptykow/benzo
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Jou
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.