Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
LSH musi być w zimnym bo przestanie tym LSH być, więc ogrzewanie go wlewając do herbaty (nawet ostudzonej) IMHO mija się z celem.
lsa daje większy bodyload i uspokojenie przy mniejszych efektach psychicznych, lsh jest całkiem pobudzające i praktycznie bez bodyloadu
Swoją droga Kuba interesujący avek :P
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
Zieleń pisze: 2 razy robiłem z miętą z 3 torebek i działało
jest jeszcze jedna kwestia o ktorej moze nie wszyscy pamietaja. mianowicie swiatlo rozklada lsa! bylo o tym dawno pisane i moze niektorym umknelo.
aldehyd octowy paruje w 21'C, więc jeśli mięta jest trzymana w temp pokojowej szczelnie zamknięta to nie powinien uciec.
co do światła to fakt, kiedyś o tym zapomniałem i ekstrakt stracił ponad połowę mocy, beware ;-)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.