I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ale jeżeli jednym nabiciem jesteś w stanie upitrasić coś i uhajać całą ekipę to jesteś gość.
kapiszon pisze: Ja od zawsze myślałem, że nie ma nic bardziej ekonomicznego niż palenie.
Ale jeżeli jednym nabiciem jesteś w stanie upitrasić coś i uhajać całą ekipę to jesteś gość.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
To czemu wszyscy palą a nie jedzą?
Kurwik - nie rozumiem twych koanów mój drogi. Ni w ząb.
Kapiszon - zdaje się, że chodziło mu o waporyzację, czyli działanie ciepłem a nie ogniem na materiał.
Faza jest długa i przyjemna.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.