Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
Palenie jest mało ekonomiczne i szybko chodzi.Mam w planach podanie doustne ale nie wiem jak dawkować :-/ W internecie jest sporo przepisów ale porcje marihuany wahają się od 1g do 10 lub więcej.Szukałem na forum i nic nie znalazłem.Jaka jest optymalna dawka na pierwszy raz doustnie?
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Sztu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 104 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapiszon »
Ja od zawsze myślałem, że nie ma nic bardziej ekonomicznego niż palenie.
Ale jeżeli jednym nabiciem jesteś w stanie upitrasić coś i uhajać całą ekipę to jesteś gość.
  • 51 / 1 / 0
Ale zauważ że palenie trzyma dość krótko, sporo ulatuje z dymem część się nie wchłania, a jeszcze inna część się spala.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
kapiszon pisze:
Ja od zawsze myślałem, że nie ma nic bardziej ekonomicznego niż palenie.
Wapo.

Ale jeżeli jednym nabiciem jesteś w stanie upitrasić coś i uhajać całą ekipę to jesteś gość.
Co?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 104 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapiszon »
Nie próbowałem innej formy jak palenie. Czyli co? Spożycie zioła daje mocniejszy i trwalszy efekt???
To czemu wszyscy palą a nie jedzą?

Kurwik - nie rozumiem twych koanów mój drogi. Ni w ząb.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2009 przez kapiszon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Doustnie po prostu klepie inaczej - jeśli robisz to ze względów ekonomicznych to sobie daruj, lepiej kup bongo albo jaraj wiadra, ale jeśli chcesz zobaczyć, czy marihuana może dać Ci coś nowego w ten sposób to polecam. Faza jest długa i przyjemna.
Kapiszon - zdaje się, że chodziło mu o waporyzację, czyli działanie ciepłem a nie ogniem na materiał.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2009 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 51 / 1 / 0
Faza jest długa i przyjemna.
Właśnie o to mi chodzi tylko ile tego wrzucić?W przepisie na herbatnika jest mowa o jednym topku a w jogurcie już o 1g
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Właściwie to ciężko to stwierdzić dopóki nie spróbujesz, tu jest problem :-p jest różny materiał, różna moc, możesz poświęcić kiedyś całego grama, wygotować w mleku z masłem, zrobić kakao czy tam budyń i sprawdzać empirycznie. Dość łatwo przesadzić i ciężko raczej dorzucić. Jeśli masz dostęp do materiału o w miarę stałej mocy, najlepiej z własnego krzaczora to szybko dojdziesz do odpowiednich dla Ciebie dawek. Zawsze możesz zostawić troszkę i dopalić jakby było za słabo.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
usmażyłem kiedyś w oliwie połowkę i było fajnie. Spróbuje z kims kto nie umie palić. wygotuję grasika w odrobinie mleka - będzie sobie bulkał powolutku pozniej dwa kieliszeczki i chlup w ten gupi... ;)
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.