Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam. codziennie spedzam w pociagu ponad 3godziny jezdzac do szkoly przez co jestem mocno wykonczony jak wracam a musze jeszcze pracowac wiec moje pytanie brzmi co wy byscie polecili na nabranie sil. kumpel mi mowil ze dobry jest glucardiamid i krople cardiamid ale mi sie cos wydaje ze to nie zabardzo pomoze w moim przypadku.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Polecam Yerba Mate! Zdrowo tanio i skutecznie, jeśli wpierdalasz dużo spidów i nie masz mega tolerki to Yerba świetnie Cię pobudzi i nakręci, a do tego dobry humor.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Feta i koks. W jednej pompce.

Ale serio, yerba mate. Tylko szcza się po niej dużo.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Tabletki z kofeiną. 100x 200mg za ok. 30zł w sklepie z odżywkami. Jedna wystarcza, max dwie w sytuacjach krytycznych.
Możesz i czystą kofeinę kupić, duuuużo taniej wyjdzie, ale musisz ważyć, porcjować itd., nie ma sensu, i tak wychodzi niedrogo.
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
...może kofeinka?
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
To też dobra opcja, ale kofeina najzdrowsza raczej nie jest, nie? I pewnie drożej wyjdzie.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Eeee tam. Najzdrowsza może nie jest, ale pobudza jak winna pobudzać.
Litr energy drinka liczmy ma w sobie 310mg/litr i kosztuje 2,50 w Biedronce :)

Simple. Dla mnie Energy jest na porządku dziennym.
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wolfbat »
Napój energetyzujący (Jeśli nie palisz fajków, to daje również kopa). Ew dodaj se z 1/3 fajka do parzonej kawy.

No i naturalnie wszelkie piksy energetyzujące bądź euforyczne.
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
@banshee
Rozumiem, że yerbę to zalecasz bezkofeinową? ;-)
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RM »
dodam jeszcze ze duzo kiedys bralem efedryny pomijajac inne rzeczy kotre czasami biore ale ogolnie malo stymulantow
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.