Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mam teraz czasem taka wizje na jedno male piwko ale niemoge kurde.a czasami by sie przydalo na rozwianie niemilych mysli. :-/

[Piwo]
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 200 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kapitan Hajduków »
wisior pisze:
mam teraz czasem taka wizje na jedno male piwko ale niemoge kurde.
Koncepcja jednego piwa jest wg. mnie oparta na bardzo kruchych podstawach ;-)

[Piwo]
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 543 / 1 / 0
Czy alkohol pomaga w radzeniu sobie z życiowymi kłopotami, tudzież zapominaniu o nich?
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 461 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elitesse »
Czy alkohol pomaga w radzeniu sobie z życiowymi kłopotami, tudzież zapominaniu o nich?
Jak można tak wogóle myśleć? żaden narkotyk Ci z tym nie pomoże, to tylko chwilowe otępienie umysłu po którym cały pieprzony problem wraca, możliwe, że jeszcze większy, ponieważ uświadamiasz sobie, że upadłeś tak nisko, że musisz się upić/naćpać żeby sobie z tym poradzić.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
upijanie się po porażkach jest uwarunkowane kulturowo, a nasze chłonne organizmy przyswajają to jako mechanizm obronny. Terapeutyczna wartość dobrego resetu jest nieoceniona, ma sens jednak gdy potem następuje działanie, a nie znowu picie... ale kto tak umie? :-/
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 682 / 7 / 0
ja ostatnio, dokladnie w sobote zalapalem takiego dola po 4 piwach ze szkoda gadac, nie lubie tej uzywki ale akurat nic innego nie bylo, generalnie zalatwiam sobie teraz smaczniejsze rzeczy, a alkohol tylko do 2 piwek przy spotkaniach w klubach czy na imprezach ;)
Sun Was High (So Was I)
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja ostatnio mam chore sny o dragach i przychodzi wizja na alko.zwlaszcza jak wychodze od ojca ze szpitala z oiom albo gdy wchodze do domu a tam brat najebany.jakby malo problemow bylo.
naszczscie nie mam poki co wizji totalnie sie zajebac alkoholem,pilnuje sie.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ensenada »
Raz mi się zdarzyło tak napić (i to chyba pierwszy raz sam). Nie dla mnie. Alkohol to dla mnie zdecydowanie drag pozytywno-towarzyski, picie samemu (i to jeszcze będąc zdołowanym) mija się dla mnie z celem.
Uwaga! Użytkownik ensenada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wolfbat »
Picie alkoholu na smutki jest głupotą. Pomijam już to, że nie rozwiązuje problemu jest pierwszym krokiem do uzależnienia...itd. Chodzi o sam mechanizm jego działania patrząc na doświadczenia moje i wszystkich znajomych pijemy, aby zapomnieć tymczasem zamiast zapomnieć będąc pijani jeszcze bardziej się wyżalamy, dołujemy, często robimy się agresywni na myśl o problemie który opijamy...

Innymi słowy pijemy, aby choć na czas upicia się zapomnieć a tymczasem uzyskujemy efekt zupełnie odwrotny.

Alkohol nazywam narkotykiem "odświętnym" (Pijemy okazjonalnie i po to aby świętować a nie topić żale. Jeśli nie ma powodu do świętowania, tym bardziej nie ma powodu do picia).
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
...Picie alkoholu na smutki jest głupotą...
Dokładnie... To żadne rozwiązanie, a nawet najszybsza droga do alkoholizmu.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.