Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
[Tymczasowo przypnę jako ważny, jak uznasz, że temat się wyczerpał, daj znać, zdejmę i zamknę]
<tutaj ktoś daje odpowiedź>
Lista nielegalnych fenyloetyloamin.
z pomocą wiki:
Amfetamina
Metamfetamina
Katyna
Fentermina
Meskalina
TMA
TMA-2
MDA
MDMA
MDEA
2,5-DMA
DOM
DOB
2C-B
2C-I
2C-T-2
2C-T-7
4-MTA
Ponad to efedryna i pseudoefedryna to prekursory.
So enjoy life, you only get one
czas trwania, ładowania, peak
też myślałem nad FAQ, nawet mam już trochę materiałów o tryptaminach, ale zarzuciłem pomysł kiedy wyobraziłem sobie wielką falę ludzi, dla których dawniej niezrozumiałe wzory chemiczne zamieniają się na kolejny pomysł na fajną banię. Jak dla mnie to szybka droga do kolejnej nowelizacji.
Uważam że na mądre pytania powinno się odpowiadać, ale prezentacja tego w formie FAQ, czyli zcentralizowanie i spopularyzowanie wiedzy na temat RC jest głupim pomysłem. Przemyśl to i zrób jak chcesz.
- "dobre, złe i niebezpieczne miksy"
- zjazd (czy występuje, jak wygląda, co nań radzić)
- "czy xxx działa podobnie do kwasa?"
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
bez sensu pytanie rowniez dobrze moglo by wyglada czy xxx dziala podobnie do psylocybiny?
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.