Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jakie występują na krótko po przedawkowaniu? Istnieje coś takiego jak zjazd czy kac?
Linki do badań czy artykułów również mile widziane.
Istnieje już temat o agresji po długotrwałym piciu gbl, a ten ma obejmować zarówno skutki psychiczne, jak i fizyczne.
Po dzisiejszym robię przerwę
- rozregulowanie snu, moze doprowadzic do bezsennosci pewnych osobnikow...
wiecej nie zauwazylem
No i oczywiście chroniczna bezsenność. Myślę sobie 'nie, dzisiaj na pewno nie wezmę gibla po 20:00'. I dupa z tego wychodzi.
§h¶ôňgĽéĐ.
Jeśli chodzi o samo użycie to jak pisali inni, problemy ze snem (przebudzenia) i pocenie się podczas snu, przekrwione oczy (czasem). N.B. po GHB skutki uboczne minimalne, w zasadzie nic nie pamiętam, poza zasypianiem. No właśnie - gdzieś tak 50/50 zabawa z G* kończy się spaniem, niekoniecznie śpiączką, tej nigdy nie miałem. Po prostu się zasypia albo przysypia co chwila... dziś zasnąłem na koncercie, w trakcie kawałka, obudziłem się po 10 min... wcześniej zasnąłem przy komputerze, obudziłem po 20 min. ze zwieszoną głową, kark mnie bolał kilka dni, innym razem w wannie...
Euzebiuszu, ja sobie leje 2,2, czuje sie swietnie i nie zasypiam, od 2,5 juz zaczynam, ale stojac, na sile jeszcze daje rade. Powyzej zawsze zasne. Skad pomysl na gbla w wannie!? Chyba zapomniales o BHC! :)
Myślę, że moje tycie ma coś wspólnego z owym hormonem wzrostu - rosnę tylko wszerz ;p
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.