again and again
Benzo to gówno i dlatego Ci tego nie chcą przypisać. Muszę przyznać, że od kiedy przerzuciłem się na alkohol i benzo to sam widzę, że stałem sie głupszy i mam bardziej rozjebaną pamięć krótkotrwałą niż po nadużywaniu mj.
GBL? Daj pan spokój. To jest depresant i wg mnie działa tylko doraźnie. Piwem czy heleną też można się na krótką metę leczyć, ale chuj z tego będzie. Podobnie jak po benzo. Z początku fajnie fajnie, a potem jeszcze gorsza depresja i potrzeba przyjebania\wypicia by było jako tako. Co innego takie grzyby. Po nich naprawdę dostałem wiecej chęci do życia niż po całej kuracji na fluoksetynie + xanax. Nie jest to łątwe, trzeba się dobrze nakręcić, ale naprawde da radę. To już zależy od człowieka czy chce ćpać czy chce się wyleczyć.
Jeśli chodzi o to działanie paro to tłumi lęki fakt ale też uczuć trochę
Bo jak by to wyjaśnić nie masz lęków ale też nie odczuwasz tych emocji co inni ..np jeśli ktoś opowiada ciekawą historie to inni czują podekscytowanie ...entuzjazm...albo w sporcie uczucie rywalizacji itd...to właśnie tego kompletnie nie czuć
mao a wg mnie działa jak delikatna kreska spida
Ale ja tym GBL nie chcę się leczyć tylko spróbować tak raz doraźnie bo nie bawiłem się jeszcze tym
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Jezeli chodzi o GBL to tylko do zabawy, nie do leczenia. Zresztą jak ze wszystkimi depresantami. Tym się nie uleczysz, a jedynie będziesz się tylko leczył.
again and again
qiuru18 pisze: Ale w tym rzecz że buspiron działa na receptory dopaminowe ,więc to działanie przeciw lękowe nie jest takie same
zlikwidowal leki jak narazie skutecznie = trwale (pomimo ze juz troche czasu minelo od rozstania
ale nameczylem sie na tym qrestwie swoje ... ;)
bo pol litra tego plynu starczy na meeeega dluuugi okres czasu, zadne leki z grupy benzo czy antydepresantow nie daly mi tyle radosci, usmiechu, pogody ducha co GBL, poznalem wtedy tez duzo ludzi, pozniej niestety przedawkowalem i w szpitalu zrobili mi pranie mozgu ze dragi sa zle...
No trzeba mieć ..pecha ale gorzej by było jak byś sobie głowę rozwalił ...Trzeba miec pecha zeby od wpierdalania dragow rozwalic sobie trzustke zamiast watroby
I tak samo maja do trzustki jak ty do wiedzy o tym temacie
Wiec idz juz postraszyc tych okropnych lekarzy swoja "kompetencja".
I tak samo maja do trzustki jak ty do wiedzy o tym temacie
Przynajmniej moja kompetencja nie zniszczyła Mi trzustki ani wątroby
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.