Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jaka jest Wasza ulubiona tryptamina?
AMT
5
1%
5-MeO-AMT
3
1%
DiPT
3
1%
DPT
16
4%
4-AcO-DMT
150
35%
4-AcO-DiPT
3
1%
5-MeO-DiPT
3
1%
5-MeO-DMT
21
5%
4-HO-MET
204
47%
4-HO-MIPT
26
6%

Liczba głosów: 434

ODPOWIEDZ
  • 1233 / 12 / 0
Proszę wypowiadać się tylko na temat legalnych środków. Umówmy się, że grupa AcO- pod wpływem hydroksylazy przekształca się w grupę HO- więc, AcO = HO .
Ostatnio zmieniony 12 września 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Szkoda, ze sie nie da na kilka na raz. Glosowalem na DPT, ale lubie je na rowni z 4-ho-met i 4-aco-dmt.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
4-aco-DMT :heart:
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
mi brakuje tam lizergamidów, może to nie do końca są tryptaminy, ale jednak ich pochodne, można to tam podciągnąć w ankiecie pod tryptaminy.
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
To jakieś lizergamidy można dostać w sklepach z RC? 8-( ?
Ankieta jest o ogólnodostępnych tryptaminach, które są legalne.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
4-Aco-DMT było dla mnie, jak dotąd, najlepszą syntetyczną witaminą .
Serio, dla mnie te cząsteczki są czymś jak hmm... psychedeliwitalizatory ? Kiedy zaczynam czuć tę i niektóre podobne z tryptamin odbieram to jako zaskakującą acz paradoksalnie wyczekiwaną dostępność jakiegoś lepszej jakości od tych , które mam naturalnie, neuroprzekaźnika. Czuję się jak przyczajony Tygrys rzucający się na mój codzienny , chodzący na niższej jakości rutynowym paliwie egorozkojarzony powszedni system operacyjny,... Nie ma z nie-mną szans. Dobry towar.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mam nadzieję Murtibingu, że nie wykorzystasz tej sondy do nie wiadomo czego ;]

1. DPT (Rulez!)
2. 4-HO-MiPT
3. 4-AcO-DMT / 4-HO-MET

Jednak i tak mistrz wszystkiego to jegomość Grzyb. Tylko to już inna bajka
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Zastanawia mnie czemu nikt nie zaznaczył 5-MeO-AMT?
Czy są jakieś problemy z dostępnością tej substancji, czy po prostu jej nie lubicie?
  • 2497 / 49 / 0
Ja sie jeszcze ne zdecydowalem na sprobowanie, pomimo jej niskiej ceny, bo wele zlego slyszalem o bodyloadzie, a malo o efektach pozytywnych tej tryptainy. A typrobowales?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Dokładnie. Niska cena i małe dawki kuszą. Z kolei nadmierna stymulacja, bóle głowy i bezsenność niekoniecznie.
Myślę, że jest wiele ciekawszych rzeczy od tego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.