Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
Amanda pisze: po jakim czasie można się spodziewac skręta po paleniu browna codziennie? (wiem, że to zalezy od osoby, ale ogólnie rzecz biorąc)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Skąd w ogóle to wziąłeś?
W ogole jestes ciekawa postacia, Oxanie :-)
ano swojego czasu, a było to dawno temu, oxanek bardzo lubił sie uczyć. jakby nie złe skłonności, to może by i dalej badania naukowe prowadził. niestety, własnie przez super niezdrowy pociąg do niespecyfiznych opioidów, relegowano go z placówki badawczo-naukowej :(
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
[edit]
Posta napisałem jak jeszcze nie było odpowiedzi oxana(tzn nie odświeżyłem strony):/. Ale daleko nie byłem od prawdy.
Ale ciekawi mnie jedno, skoro miałeś dostęp do tych specyfików, to czemu nie użyłeś ich podczas DTX do złagodzenia objawów? Chociażby głupi tramadol mógł lekko pomóc. Chyba, że przy WD od fentanylu tylko heroina by pomogła.
Jesteś teraz czysty czy dalej od czasu do czasu coś wpadnie? Czy częściej niż od czasu do czasu. Wiem, że to w sumie niedyskretne pytania ale na forum jesteśmy w miarę anonimowi, a przynajmniej ja tutaj piszę o rzeczach do których nikomu ze znajomych bym się nie przyznał.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.